LAŽNI SINDIКATI U RGZ JAVNO PRIZNALI DA SU LAGALI PREDSEDNIКA SRBIJE ALEКSANDRA VUČIĆA I GRAĐANE!

Autor:

Vesti

10.10.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otvorenim pismima predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću lažni sindikati u RGZ su svima razotkrili sopstvenu obmanu navodeći suprotne i neistinite podatke, navodi se u saopštenju RGZ koje prenosimo u celosti.

LAŽNI SINDIКATI U RGZ JAVNO PRIZNALI DA SU LAGALI PREDSEDNIКA SRBIJE ALEКSANDRA VUČIĆA I GRAĐANE!

Foto: RGZ

- Broj nerešenih predmeta do kraja godine (2020) može doći do 1.000.000 (MILION)!!! - pišu lažni sindikati u RGZ-u predsedniku Republike Srbije 2.10.2020. godine naglašavajući dramatičnu situaciju.

Dve godine kasnije, tačnije 9.10.2022. godine, sa istom pričom se obraćaju predsedniku Srbije:

- Pola miliona nerešenih zahteva u Кatastru!

Podaci o broju aktivnih predmeta su javno dostupni od sredine 2020. godine do danas na sajtu Republičkog geodetskog zavoda.

Republički geodetski zavod je jedina državna institucija koja takve podatke javno objavljuje. Istina je da je 2020. bilo 704.655 aktivnih predmeta sa jasnom tendencijom pada dok je danas taj broj 425.171.

Sličnim lažima kao što je ova su inicirali i veliki broj raznih vanrednih inspekcija, nadzora, revizija, kontrola i istraga koje su od strane državnih organa sprovođeni prethodnih godina i koje nisu našle nikakve nepravilnosti u radu Republičkog geodetskog zavoda.

Zbog ovakvog ponašanja, neistina i urušavanja ugleda RGZ-a podignuto je više krivičnih prijava protiv predstavnika navedenih sindikata koji da umesto dokažu svoje navode pred sudom, izbegavaju zakazana ročišta nadajući se zastarelosti postupka.

Njihove namere su prepoznali zaposleni u katastru pa danas ovi sindikati imaju nekolicinu članova zbog čega ih zaposleni i nazivaju lažnim sindikatima.

Postoje sinhronizovani pritisci, koji su u poslednje vreme intenzivirani, na važnu instituciju koja vodi registar imovine građana Srbije, navodi se u saopštenju RGZ.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading