KASA U HUMSKOJ DOTAKLA DNO: Miloš Vazura NAPUŠTA Partizan?

Autor:

Sport

10.10.2022

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub iz Humske u nikada goroj finansijskoj situaciji, Vazura obećao ostavku ako se to ne promeni.

KASA U HUMSKOJ DOTAKLA DNO: Miloš Vazura NAPUŠTA Partizan?

Foto: Starsport

Miloš Vazura

"Uprava napolje" ori se Humskom već mesecima, ali čelnici Partizana ne odustaju od svoje namere da zadrže fotelje. Ipak, generalni direktor crno-belih Miloš Vazura otkrio je da će podneti ostavku pod uslovom da "Parni valjak" ne ostvari "zacrtane ekonomske ciljeve".

Partizan vidim kao šampiona na kraju prvenstvene trke, čekamo kiks večitog rivala, a ako do toga ne dođe derbiji odlučivaće derbiji. Sa finansijske strane poslujemo normalno, plate su redovne, igramo Evropu, lično odgovaram za finansijske ciljeve i spreman sam da odem ako ne ostvarimo zacrtane ekonomske ciljeve - ocenio je funkcioner aktuelnog viceprvaka Srbije.

Republika

Foto: Starsport

Miloš Vazura i Milorad Vučelić

"Grobari" se opravdano pitaju kada će "kap da prelije čašu", budući da su klupske finansije na "istorijskom minimumu". Partizanov dug daleko je premašio 30 miliona evra, po nekima je i iznad 40, a najvatrenije pristalice sa nestrpljenjem čekaju da Vazura ispuni svoje obećanje i prepusti direktorsko mesto nekom drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading