VAZURA SE OGLASIO! Ako već nisu preduzete radnje, rešićemo!

Autor: Žarko Sokić

Sport

10.10.2022

07:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će se nešto promeniti ili će ostati "mrtvo slovo na papiru"?

VAZURA SE OGLASIO! Ako već nisu preduzete radnje, rešićemo!

Foto: Starsport

Nemanja Filipović definitivno je jedan od najvećih navijača Partizana.

I pored njegovog stanja, cerebralne paralize, on od rođenja prati crno-bele. Na košarkaške utakmice ide još od 2005. godine i uskoro će proslaviti punoletstvo, ali mu je bolna tačka fudbalski klub i odlazak na stadion.

Osobe sa invaliditetom nemaju dobar pristup Humskoj, pa Nemanja ne može da prati svoj Partizan i pored ogromne želje. Bio je, popularni Cone, gost Republike gde je izneo svoje stavove, probleme, anegdote i želje vezane za Partizan, a kompletan intervju možete pogledati na početku teksta.

Pre malo više od dva meseca bio je gost i Partizanovog potkasta u kom je predočio svoj problem crno-beloj javnosti, ali uprava fudbalskog kluba Partizan od tada, pa do danas nije našla za shodno da mu se javi i proba da mu nađe mesto na stadionu. To je Nemanju veoma razočaralo:

- Osetio sam dozu nemoći. Odlazak na stadion je kao odlazak u pozorište ili na najbolji mogući film. To je život, predstava, kakve mi imamo navijače... Jako sam teško primio što mi se nisu javili, bolje da su mi rekli nemamo trenutno mogućnosti da rešimo problem, samo su trebali da se jave, a ne da ostane mrtvo slovo na papiru i da se igramo gluvih telefona – rekao je Nemanja za naš portal.

Posle razgovora sa Nemanjom kontaktirali smo Miloša Vazuru, generalnog direktora Partizana, koji je dao reč da će se naći neko rešenje:

- Rešićemo taj problem. Ako već nisu preduzete neke radnje, preduzećemo ih uskoro. Nešto ćemo obezbediti - istakao je Vazura.

Republika

Foto: FK Partizan/Sandić Foto

Miloš Vazura

 

Ove reči obradovale su i Nemanju koji se nada da će dobiti priliku da fudbalere Partizana ponovo prati sa stadiona, te će možda i njima, kao i košarkaškom klubu, da postane talija. Jedno je sigurno - ovo ne sme da ostane "mrtvo slovo na papiru"!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading