FENOMENALNE VESTI ZA PIKSIJA I SRBIJU: Samo tri reprezentacije ispred nas, "orlovima" i Hrvati gledaju u leđa!

Autor:

Sport

10.10.2022

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Srbije saznala je juče svoje protivnike u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo 2024. godine, koje će se održati u Nemačkoj.

FENOMENALNE VESTI ZA PIKSIJA I SRBIJU: Samo tri reprezentacije ispred nas, "orlovima" i Hrvati gledaju u leđa!

Foto: facebook.com/Fudbalski savez Srbije/printscreen

Fudbaleri Srbije

Rivali našoj selekciji će biti ekipe Mađarske, Crne Gore, Bugarske i Litvanije, a dve najbolje plasirane selekcije će izboriti direktan plasman na prvenstvo Evrope.

Čini se da je naša reprezentacija imala dosta sreće na žrebu, a to potvrđuje i stranica "We Global Football" koja se bavila proračunima nakon ishoda žreba. Ova stranica Srbiji daje čak 98.32% šansi da će se naći na prvenstvu, a samo tri selekcije se nalaze ispred nas. U pitanju su Portugal, Danska i Švajcarska.

 

 

Srbiji u leđa gledaju neke velike evropske sile, poput Španije, Francuske, Italije, Belgije i Holandije. Takođe, iza naše selekcije je i Hrvatska, koja ima oko 91% šanse da se nađe na prvenstvu 2024. godine. Njima će društvo u grupi praviti Vels, Jermenija, Turska i Letonija.

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo počinju u martu sledeće godine, a Srbiju do tada čeka najbitnije takmičenje - Svetsko prvenstvo, koje za 40 dana počinje u Kataru. Srbija je u grupi sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading