Zbog NJEGA je završila iza rešetaka: Evo kako izgleda dečko Romane Panić sa kojim je UHAPŠENA u Australiji (FOTO)

Autor:

Zabava

10.10.2022

06:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O prošlogodišnjem skandalu Romane Panić i njenog dečka ne prestaje da se priča.

Zbog NJEGA je završila iza rešetaka: Evo kako izgleda dečko Romane Panić sa kojim je UHAPŠENA u Australiji (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Nakon što je prošle godine uhapšena u Australiji, pevačica Romana Panić se nije mnogo eksponirala, a mnogi su se pitali kako izgleda njen dečko, zbog kog je navodno završila iza rešetaka. 

Dečko Romane Panić, Filip Mrkanjić tema je o kojoj ne prestaje da se piše, a iako pevačica nije želela da krije koliko je zaljubljena, par u javnosti nismo imali prilike da ih vidimo, dok na njenom "Instagram" profilu zajedničkih fotografija nema.

Republika

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Romana Panić na pres konferenciji povodom hapšenja u Australiji

Sada je pevačica konačno uslikana sa dečkom, a fotografija je nastala ispred jednog noćnog kluba u Banjaluci. Prema pisanju medija, ona je u svoj rodni grad pristigla jer je imala nastup na jednom privatom slavlju, nakon kojeg je rešila da sa dečkom i prijateljima izađe u provod što su pripadnici sedme sile iskoristili i ovekovečili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Pevačica nikada nije želela da iznosi detalje svog emotivnog života, a dobro upućeni izvor jednom prilikom je otkrio: 

-Romana više od dve godine živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašla u ljubavi sa biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Posle niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života - rekao je izvor blizak pevačici i dodao da su ona i njen verenik uhapšeni dok su boravili u Australiji kao turisti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading