JOVELJIĆ KAO PIKSI! Bivši igrač Zvezde DOMINIRA "preko bare"! Dao gol posle tri minuta, pa proslavom POSLAO PORUKU! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2022

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve neodoljivo podseća na jednu istorijsku situaciju.

JOVELJIĆ KAO PIKSI! Bivši igrač Zvezde DOMINIRA "preko bare"! Dao gol posle tri minuta, pa proslavom POSLAO PORUKU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Dejan Joveljić, nastavlja da dominira "preko bare".

Njemu je bilo dosta samo tri minuta na terenu da se upiše u strelce na meču Hjustona i njegovog Los Anđeles Galaksija u kom je Joveljićev tim slavio sa 3:1.

Joveljić je susret počeo sa klupe, ušao je u 66. minutu umesto Čičarita Ernandeza, a pošto se u strelce upisao tek što je kročio na teren, odlučio je da gol proslavi na specifičan način.

On je simulirao gledanje na sat i tako poslao jasnu poruku stručnom štabu Galaksija da može da pogodi koliko god vremena proveo na terenu.

 

 

I pored toga što je ove sezone većinu mečeva počeo kao džoker, Dejan Joveljić je za 32 utakmice uspeo 11 puta da matira protivničke golmane.

Takođe, ovo slavlje nedoljivo podseća na jednu istorijsku situaciju. Mnogi se sećaju utakmice sa Svetskog prvenstva 1998. godine u kom su Jugoslavija i Nemačka odigrale nerešeno, 2:2. Dragan Stojković Piksi je tada, sa kapitenskom trakom oko ruke, dao gol Nemcima, a onda proslavio simulirajući gledanje na sat.

Proslava Dejana Joveljića definitivno liči na tu Piksijevu i, ko zna, možda je bivši napadač Crvene zvezde i selektoru Srbije želeo da pošalje poruku da je vreme da se vrati u reprezentaciju.

Los Anđeles Galaksi će se u plej-ofu MLS lige sastati sa Nešvilom.

Šta vi mislite, da li ima mesta za Joveljića u nacionalnom timu?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading