RASPAD BRAKA VREDNOG 650.000.000 DOLARA: Otkriveno preko čega Žizel nije mogla da pređe Tomu Brejdiju!

Autor:

Sport

10.10.2022

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Americi je poslednjih dana u žiži javnosti raspad braka između Toma Brejdija i Žizel Bundšen.

RASPAD BRAKA VREDNOG 650.000.000 DOLARA: Otkriveno preko čega Žizel nije mogla da pređe Tomu Brejdiju!

Foto: instagram.com/gisele

Navodi o kraju njihovog braka traju već mesecima, a pre sedam dana su dobili i potrvdu, kada su mediji saznali da i Tom i Žizel žive odvojeno, sa svojim novim partnerima. Dugo vremena se spekuliše šta je razlog zahlađenju odnosa između njih dvoje, a prema novim tvrdnjama, Bundšen je Brejdiju zamerala nedostatak seksualnih odnosa.

Taj brak se raspada kao led. Žizel je jasno rekla kako želi više akcije od strane svog supruga. Produžetak karijere i malo aktivnosti u spavaćoj sobi doveli su do ovakve situacije. Obećao je da će se fokusirati na porodicu i brak, ali slagao je. To je sve razočaralo Žizel - prenose američki mediji.

Foto: Tanjug/AP

Žizel Bundšen i Tom Brejdi

Ovaj brak je jedan od novčano najvrednijih u Americi, makar kada se tiče sporta. Brejdi "vredi" preko 250 miliona dolara, ali je poznata manekenka još vrednija. Njeno bogatstvo se procenjuje na više od 400 miliona dolara.

Tom i Žizel imaju dvoje dece - Bendžamina i Vivijen, a zvezda NFL-a imajoš jednog sina - Džeka, iz njegove prethodne veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading