OD MIKROFONA DO LA LIGE: Borio se za nastup na EVROVIZIJI, stigao do debija u Primeri! Uskoro protiv ŠAMPIONA EVROPE! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.10.2022

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neobična priča dolazi nam iz Španije.

OD MIKROFONA DO LA LIGE: Borio se za nastup na EVROVIZIJI, stigao do debija u Primeri! Uskoro protiv ŠAMPIONA EVROPE! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Elče je katastrofalno ušao u novu sezonu i ovaj tim je posle sedam odigranih utakmica ubedljivo poslednji u La ligi (španskoj Primeri) sa samo jednim osvojenim bodom.

Uprava kluba povukla je drastičan potez, te je trener promenjen. Umesto Fransiska Havijera Rodrigesa na klupu je seo čovek veoma zanimljive biografije - Alberto Galjego.

Galjego će priliku za debi imati već večeras (ponedeljak, 21.00), protiv Majorke, a njegov put do klupe Elčea zaista je specifičan.

Kako je prenela Marka, Galjego je devedesetih godina prošlog veka pored fudbala gradio i pevačku karijeru. Nastupao je pod imenom Lanko i pesmom "Vidim te svakog trenutka" došao je do ugovora jedne agencije za talente u Madridu.

Galjego je 1994. godine nastupio na festivalu u Benidormu, a 2005. godine ušao je u finale takmičenja za učešće na Eurosongu pesmom "Ništa za tebe, ništa za mene", ali nije uspeo da trijumfuje.

Što se tiče fudbalske karijere nastupao je za niželigaške španske klubove, a kao trener radio je u grčkom Volosu, Njujork Kosmosu, a donedavno je vodio B tim Elčea.

Priliku da debituje imaće u ponedeljak od 21 čas protiv Majorke, a uskoro će na megdan Karlu Anćelotiju i njegovoj četi iz Real Madrida (19. oktobar), pa ćemo videti da li će uspeti da se suprotstavi vladaru Evrope i koja će se pesma pevati u Elčeu sa njim na klupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading