REPUBLIKA VAM DONOSI EKSKLUZIVAN SADRŽAJ IZ KATARA: Sve o Svetskom prvenstvu na jednom mestu - MUNDIJALSKA GROZNICA je počela!

Autor:

Sport

10.10.2022

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika.rs potrudiće se da vam direktno sa terena dočara ambijent sa šampionata sveta koji počinje za nešto više od mesec dana.

REPUBLIKA VAM DONOSI EKSKLUZIVAN SADRŽAJ IZ KATARA: Sve o Svetskom prvenstvu na jednom mestu - MUNDIJALSKA GROZNICA je počela!

Foto: republika.rs

Ljubitelji fudbala širom planete sa nestrpljenjem iščekuju početak Svetskog prvenstva, a na našem portalu iz dana u dan moći ćete da pronađete sve informacije vezane za najveću planetarnu fudbalsku smotru.

Pored prenosa mečeva uživo, sa posebnim akcentom na "Orlove, Republika vam donosi ekskluzivan sadržaj sa lica mesta. Naš portal potrudiće se da vam prenese i nefudbalske stvari, kao što su zanimljivosti, "šoutajm" i ostale "crtice" iz Katara, a bavićemo se i brojnim temama koje se vezuju za Mundijal uz reč struke.

Piksijeva Srbija je sjajnim partijama u kvalifikacijama za SP i u Ligi nacija ulila optimizam naciji, a rivali u grupnoj fazi su joj Brazil, Švajcarska i Kamerun.

Našu selekciju već na samom startu očekuje najteži ispit - duel sa petostrukim svetskim šampionom, selekcijom Brazila zakazan je za 24. novembar.

Prvenstvo sveta na programu je od 20. novembra do 18. decembra, premijerno će biti održano van letnjeg perioda, a titulu brani reprezentacija Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading