NATHO VERUJE: Srbija ide u POLUFINALE Mundijala! Partizanov cilj je TITULA bez obzira na bodovni zaostatak!

Autor:

Sport

13.09.2022

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bela "desetka" ne krije da će navijati za "Orlove" u Kataru i najavljuje promene u Superligi.

NATHO VERUJE: Srbija ide u POLUFINALE Mundijala! Partizanov cilj je TITULA bez obzira na bodovni zaostatak!

Foto: Starsport

Izraelski fudbaler Bibars Natho jedan je od najboljih igrača Partizana godinama unazad, a sada je bio gost u klupskom podkastu.

U njemu je pričao o klubu za koji nastupa, ali i o predstojećem Mundijalu u Kataru.

Partizan

Crno-bele u četvrtak u Humskoj očekuje meč drugog kola Lige konferencija protiv Nice, a iskusni vezista je izneo svoja očekivanja.

Pre svega moramo da im pokažemo da se igra u Beogradu. Moraju da imaju osećaj da je naš tim veoma jak, da je lud i da im neće biti uopšte lako da pobede ovde. Da dođu u Beograd na pun stadion, to je najvažnije. Trebaju nam naši navijači da budu uz nas. Onda mi dobijemo samopouzdanje, napadi su opasniji i znamo da možemo da pobedimo. Ja zaista verujem u naš tim, nismo dobro počeli ali korak po korak i dan po dan, postajemo sve bolji i imamo više samopouzdanja i mislim da smo spremni za utakmicu koja je pred nama - započeo je Natho.

Republika

Foto: Starsport

Bibars Natho na "Večitom derbiju"

Nadovezalo se pitanje koliko "Parni valjak" može ove sezone na međunarodnoj sceni.

- Reakao sam da očekujem da ćemo proći grupu, pre nego što sam video ko su nam protivnici. I nakon što sam video rivale ostao sam pri svom stavu, očekujem prolaz. U nokaut fazi svi su jaki, postoje timovi koji ti više leže i u tim momentima dosta zavisi od toga koga ćeš izvući.

Partizan nije sjajno započeo sezonu u Superligi Srbije, pošto je posle nekoliko kola već imao sedam bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu, a sada ih ima pet.

- Nismo najbolje počeli, sada smo sve bolji i bolji. Mladi igrači su protiv Mladosti pokazali šta mogu u budućnosti. Vidi se da se tim podigao. Moramo da brinemo o sebi, da ne gledamo druge, moramo da obavimo šta je do nas. Ako odradimo naš posao, nijanse će odlučivati. Sada je najvažnije da nastavimo sa pobedama i možda mesec, dva pred kraj šampionata ćemo moći da pričamo o tituli. Naravno, kada igraš za Partizan, cilj je uvek titula, a ako ne razmišljaš tako onda nisi igrač za Partizan.

Mundijal u Kataru

Navijaću za Srbiju naravno, to se ne dovodi u pitanje - započeo je Bibars taj deo razgovora, pa nastavio o favoritima:

Što se tiče osvajača, jako je teško proceniti. Nakon mnogo godina imamo nekoliko timova jako sličnog kvaliteta, zavisiće od toga kome bude dan. Imamo Brazil, Francusku, Argentinu, možda i Španiju i Holandiju koje mogu nešto da učine. Ali ako moram da biram rekao bih Brazil ili Argentina.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nejmar i Dušan Tadić u duelu na Mundijalu u Rusiji

Reprezentacija Srbije se nalazi u grupi G, zajedno sa Brazilom, Švajcarskom i Kamerunom.

Definitivno će biti velika borba za prolaz dalje, ali rekao bih da Srbija ima prednost i bolje igrače od Švajcarske i Kameruna. Ipak, na Svetskom prvenstvu jedna utakmica može da odluči. Ako startuješ dobro sa pobedom, već si maltene prošao, pa ako dobiješ nekog protivnika kog možeš da pobediš eto te već u četvrtfinalu.

Na kraju je prognozirao dokle bi "Orlovi" mogli da doguraju u Kataru.

Moja očekivanja su da Srbija može minimum da prođe grupu, ali ne bih se iznanadio i da dođu do četvrtfinala, možda i do polufinala - poručio je Natho.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading