TRENUTAK KOJI JE KIJEV ZAVIO U CRNO! Objavljen snimak ispaljivanja raketa, Rusi poručili: Svrha udara postignuta! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

10.10.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusko ministarstvo odbrane objavilo je snimak na kojem se vidi ispaljivanje projektila koji su pogodili Kijev.

TRENUTAK KOJI JE KIJEV ZAVIO U CRNO! Objavljen snimak ispaljivanja raketa, Rusi poručili: Svrha udara postignuta! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter RT;Tanjug/AP

Rano jutros Rusi su pogodili nekoliko ciljeva u Kijevu, a u napadu ima mrtvih i povređenih. Prema informacijama, pogođena je kancelarija Obaveštajne, službe, a jedan od projektila je pao nedaleko od kancelarije ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Meta je bio i Kličkov most, koji je takođe pogođen.

Rusko ministarstvo odbrane navodi da su pogođeni svi zadati ciljevi.

- Oružane snage Rusije izvele su danas masovni udar dalekometnim preciznim oružjem po objektima sistema vojne komande i upravljanja, komunikacije i energetike Ukrajine. Svrha udara je podignuta. Svi naznačeni objekti su pogođeni - kaže se u izveštaju o napretku "specijalne vojne operacije".

Kako je istakao predsednik Vladimir Putin na sastanku stalnim članovima Saveta bezbednosti, ovi udari su odgovor na teroristički napad ukrajinskih specijalnih službi na Krimskom mostu tokom vikenda i druge napade koje su organizovane na civilnu infrastrukturu.

Putin je istakao da će Moskva oštro reagovati na svaki pokušaj terorističkih napada na ruskoj teritoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading