DA LI JE OVO NAJVEĆI NOVAKOV FAN? Đoković mu dao poklon, a on PRIHVATIO IZAZOV Cicipasa! (FOTO)

Autor:

Sport

10.10.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser popularan je gde god da se pojavi, ali se jedan Kazahstanac definitivno kandidovao za njegovog najvećeg obožavaoca.

DA LI JE OVO NAJVEĆI NOVAKOV FAN? Đoković mu dao poklon, a on PRIHVATIO IZAZOV Cicipasa! (FOTO)

Foto: Starsport

Novak Đoković odigrao je odličan turnir u Astani, te je po prvi put osvojio titulu u ovom gradu.

Đoković je briljirao tokom čitavih nedelju dana, jedine probleme imao je u polufinalu protiv Danila Medvedeva kada je izgubio jedan set, ali mu je Rus kasnije predao, a pored titule i ATP bodova, Novak je dobio priliku i da obraduje mnoge Kazahstance.

Dok je u Tel Avivu obradovao jednog mališana kome je dao svoj reket, a u Astani je na isti način nagradio izvesnog Jerika Iljasova!

Ovaj Kazahstanac koji je veliki navijač srpskog tenisera pratio je svaki korak Đokovića u Astani, a to mu se isplatilo. Na svom Tviter profilu pohvalio se poklonom koji je dobio u video snimku u kom kaže:

Rekao sam Novače, dođi, osvoji pehar, a ti si mi ostavio svoj reket - napisao je, a onda dodao "Hvala" na srpskom! 

- Današnja pobeda je mojoj mladoj zemlji neprocenljiva, za mene je kao osvojeni grend slem. Volim te i hvala ti Novače - dodao je on.

 

 

On je toliko bio oduševljen reketom koji je uz sve to imao na sebi i Novakov potpis da je rešio da prespava sa svojim novim omiljenim predmetom u krevetu!

Takođe, setio se slike Stefanosa Cicipasa iz Londona kada je Grk na društvene mreže stavio sliku kako spava pored reketa pa je i on napravio takvu fotografiju i napisao je da prihvata izazov Stefanosa Cicipasa, te objavio sve na Tviter profil.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading