HADŽIĆA PUŠTAJU NA SLOBODU! Okrivljenom nasilniku koji je pretukao sestru "Uki q" ukinut pritvor!

Autor:

Hronika

10.10.2022

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damjan Hadžić, koga je sestra poznate tiktokerke "Uki q" Sara Hadžić opužila za nasilje, biće pušten je na slobodu pošto su prestali zakonski razlozi za ostanak u pritvoru.

HADŽIĆA PUŠTAJU NA SLOBODU! Okrivljenom nasilniku koji je pretukao sestru "Uki q" ukinut pritvor!

Foto: Instagram/uki_q, Tanjug/M. Milivojević

Kako saznaje Republika, Drugom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za ukidanje pritvora, a Hadžiću je određena mera "Zabrane prilaženja, sastajanja i komuniciranja sa oštećenom".

Pritvor Hadžiću prethodno je bio određen pritvor jer su procenjeno da su postojale okolnosti u kojima bi mogao da ometa postpupak utičući na svedoke - u konkretnom slučaju na Saru Hadžić.

Sa druge strane, ona je ostala pri navodima iz krivične prijave i pridružila se krivičnom gonjenju i istakla imovinsko-pravni zahtev koji će naknadno opredeliti.

Podsetimo, poznata tiktokerka "Uki q" objavila je na društvenim mrežama informaciju da je njen zet pretukao njenu sestru.

- Večeras oko 21 čas, ovaj dečko sa slike je pretukao moju sestru, do te mere da je izgubila svest. Sve ću javno da kačim jer živimo u državi u kakvoj živimo i kada već imam neku vrstu glasa neću da ćutim, želim da ovu moju platformu iskoristim da što više ljudi čuje i zna i da se proširi generalno svest o nasilju nad ženama. Ne dešavaju se ovakve stvari samo drugim ljudima - napisala je tiktokerka tada nakon što je podelila footgrafiju muža njene sestre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading