JEDVA DIŠE, LOBANJA JOJ JE IZDEFORMISANA: Uki Q progovorila o stanju svoje sestre nakon KRVNIČKOG nasilja, pa otkrila još jedan POTRESAN DETALJ

Autor:

Zabava

29.09.2022

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost su danas potresle vesti o brutalnom nasilju koje je od svog supruga pretrpela devetnaestogodišnja devojka.

JEDVA DIŠE, LOBANJA JOJ JE IZDEFORMISANA: Uki Q progovorila o stanju svoje sestre nakon KRVNIČKOG nasilja, pa otkrila još jedan POTRESAN DETALJ

Foto: Instagram/uki_q, Tanjug/M. Milivojević

Sestra poznate tiktokerke Une Kablar, poznatije kao Uki Q, pretrpela je sinoć stravično nasilje, kada ju je suprug krvnički pretukao, nakon čega je završila u bolnici.

Una se sada oglasila i podelila nove informacije o stanju svoje devetnaestogodišnje sestre:

- Lake telesne povrede: gubljenje svesti, jedva diše i dalje, lobanja joj je komplet izdeformisana od silnih čvoruga, popucali kapilari po licu i beonjači, otok, o vratu da ne pričam... Uživo sve mnogo strašnije i jezivije izgleda, ne može da se dočara preko video/foto zapisa jer kamera guta boju - napisala je Una na Instagramu i dodala:

 

Foto: instagraM

 

 

- Inače da naglasim da je Sara kao dete pre nekoliko godina imala dva ozbiljnija potresa mozga i frakturu lobanje, gde je prilikom jednog izgubila vid na nekoliko sati i strogo joj je naglašeno da ne sme da povređuje glavu. On je to znao.

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading