DETALJI TUČE U SKADARLIJI: Sumnja se da je motiv bila DEVOJKA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.09.2022

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri osobe su povređene u tuči koja se dogodila ispred jednog kafića u Skadarskoj ulici u centru Beograda, dok policija još uvek traga za napadačem.

DETALJI TUČE U SKADARLIJI: Sumnja se da je motiv bila DEVOJKA! (VIDEO)

Foto: Instagram printsceen

tuča

Prema nezvaničnim saznanjima, tuča se dogodila oko ponoći, a sumnja se da je povod za sve bila jedna devojka.

Kada je policija stigla napadač je pobegao, a trojica povređenih mladića nisu želela da ih Hitna preveze dalje jer su kako sam mogao da vidim lakše povređeni, imali su povrede po licu - priča jedan od svedoka, prenosi Informer.

Mladić je navodno prišao stolu dvojice koji su lakše povređeni u ovoj tuči i krenula je svađa oko devojke.

- Nakon toga je napadač je obojicu udario pesnicama u glavu i krenuo ka izlazu kafića. Međutim, u tom trenutku se pojavio konobar koji je koliko sam mogao da primetim pokušao da ga zadrži, ali je napadač i njega udario pesnicom - objasnio je gost restorana koji je prisustvovao incidentu, prenosi Informer.

Prema njegovim rečima napadač se sa dvojicom muškaraca ubrzo udaljio u nepoznatom pravcu, a sa njim su bila još dva momka koja se nisu mešala u ovaj sukob.

Prema nezvaničnim informacijama lakše povrede zadobili su mladići starosti oko 20 godina. 

Policija je obavila uviđaj i intezivno radi na otkrivanju svih čenjenica i detalja vezanim za incident ali i na pronalasku napadača. 

Na snimku koji je objavljen na isntagram stranici "Moj Beograd" vidi se devojka, ali i jedan od mladića. Nije poznato da li je baš ona uzrok svađe, kao ni da li je mladić koji je sa njom napadač i odgovoran za tuču koja se dogodila. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading