OVO JE MAJKA KOJA JE TUKLA DETE I SNIMALA! Marina je ranije učestvovala u emisiji DNK, jer je suprug sumnjao da je dete njegovo! (VIDEO)

Autor:

Vesti

26.07.2022

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cela Srbija je danas ostala šokirana brutalnim i nemilosrdnim nasiljem nad trogodišnjim detetom, a kako saznajemo, majka koja na snimku divljački tuče dete učestvovala je u maju 2019. godine u emisiji DNK.

OVO JE MAJKA KOJA JE TUKLA DETE I SNIMALA! Marina je ranije učestvovala u emisiji DNK, jer je suprug sumnjao da je dete njegovo! (VIDEO)

Foto: Printskrin: Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Radi se o Marini Petrović koja je u maju 2019. godine učestvovala u DNK emisiji na RTV Pink kako bi dokazala da je dete njenog partnera Bojana. 

Korisnici Fejsbuka masovno dele snimak brutalnog nasilja nad trogodišnjim detetom i apeluju da što veći broj zove obrenovačku policiju kako bi prijavilo slučaj. 

 

 

Da čitava stvar bude još gora, Marina je na svom Fejsbuk profilu objavila snimak dok tuče svoje dete, ali ga je ubrzo i izbrisala. 

Ipak, korisnici ove društvene mreže uspeli su da obezbede dokaz da se upravo ona hvalila svojim postupkom na svom profilu uz opis snimka "evo kako maltretira dete", piše Informer.

Prema fotograijama sa društvenih mreža, ima dvoje dece.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube/Paparazzo Lov // DNK

Marina i njen suprug Bojan u emisiji DNK

Na snimku se jasno se vidi kako tuče dete staro oko tri godine. Dok mališan leži na dušeku i plače majka ga divljački udara lopaticom za muve.

Dosta, rekla sam dosta – u besu govori detetu koje se zacenilo od plača, a potom se kratko obraća osobi koja snima i izlazi iz sobe poručujući detetu: "Nemoj da si se makao".

Kako je Marina ispričala u pomenutoj emisiji na RTV Pink, Bojanova rodbina nije verovala da je dete njegovo i kao razlog za to navela da je to zbog toga što je ona romske nacionalnosti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading