IVAN JOŠ NIJE SAHRANJEN! U Velikim Trnjanima vlada nemir: Meštani ubeđeni da Biljana zločin nije počinila sama!

Autor:

Hronika

21.07.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Veliko Trnjane i celom leskovačkom kraju vlada muk otkako je, krajem juna, u štali pored porodične kuće pronađeno zabetonirano telo Ivana Stojanovića, koga niko nije video ni čuo tri godine, jer je navodno bio na radu u Rusiji.

IVAN JOŠ NIJE SAHRANJEN! U Velikim Trnjanima vlada nemir: Meštani ubeđeni da Biljana zločin nije počinila sama!

Foto: Facebook

U istoj prostoriji, dan ranije, pronađeno je i beživotno telo njegove supruge Biljane, za koju je istragom utvrđeno da se ubila i koja je zasad jedina osumnjičena da je ubila i zabetonirala supruga. Za razliku od Biljane, koja je odmah nakon obdukcije sahranjena, porodica nesrećnog Ivana još čeka da iz Zavoda za sudsku medicinu u Nišu preuzme i sahrani njegove posmrtne ostatke.

Odugovlačenje sa sahranom unosi nemir u žitelje ovog kraja, koji su ubeđeni da Biljana nije bila sposobna da sama usmrti Ivana, a pogotovo ne da se na tako monstruozan način reši tela i nastavi da normalno živi u blizini mesta gde je to uradila. Svima je govorila da je Ivan u Rusiji i da ne može da se vrati, a zatim i da se on tamo oženio i da zato ne dolazi.

- Zavod za sudsku medicinu još nam nije dostavio obdukcioni nalaz, tako da nema novosti - kratko nam je odgovorila zamenica Višeg javnog tužioca Mirjana Papović.

Od izvora bliskog istrazi saznajemo da još nije završen postupak identifikacije i da posmrtni ostaci Stojanovića zbog toga i ne mogu da bude sahranjeni.

- Nema nikakve misterije, ali se čeka zvanična potvrda identiteta - tvrdi naš izvor, koji ne može da se izjasni u kom pravcu se razvija istraga, odnosno da li uopšte imaju osumnjičene, jer je činjenica da sve najviše interesuje da li je Biljana imala pomagače.

DNK Materijal za identifikaciju uzet je odmah nakon što je telo poslato na obdukciju od pokojnikove majke Ružice.

Motiv

Za javnost je i dalje enigma ne samo kako, već i zašto je Biljana ubila supruga, jer njih dvoje naizgled nisu imali loš brak. Nije bilo prijava za porodično nasilje. Iza sebe su ostavili troje dece, od kojih je dvoje maloletno, a jedno je tek napunilo 19 godina. Brigu o maloletnoj ćerki i sinu preuzela je Biljanina sestra, pišu Novosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading