Ako ti je para žao, što si na more došao?! Hit snimak prodavca krofnica u Crnoj Gori: Svi slušaju šta priča i aplaudiraju! (VIDEO)

Autor:

Svet

21.07.2022

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema ko nije skoknuo do Crne Gore na more, a svima nam je ostalo urezano "vikanje" prodavaca krofnica po plaži.

Ako ti je para žao, što si na more došao?! Hit snimak prodavca krofnica u Crnoj Gori: Svi slušaju šta priča i aplaudiraju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/TikTok/jovana_hadzic

Mislimo da je crnogorsko primorje najpoznatije po ovim prodavcima krofnica, koji iskaču iza svakog ćoška i pokušavaju da prodaju ovu omiljenu poslasticu.

Vikajući duž cele plaže možete ih ceo dan i slušati i gledati. Ali, nije ni njima lako. Treba hodati po vrelom pesku, sa tacnom punom krofni, koja nije baš lagana i dok se svi kupaju i uživaju, oni vredno rade i po nenormalnoj vrućini.

Ovaj prodavac se dosetio kako da privuče pažnju turista. To mu je i uspelo, umesto vikanja "Krofnice, ce, ce, krofnice" on je izrecitovao svoje stihove. Svi su ga zapanjeno slušali i gledali, a aplauz na kraju je sve rekao, prenosi Najžena.

U video ispod možete poslušati njegovu recitaciju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Krofnaja

22.07.2022 13:47

Samo tebe i takve slicne da ne gledam... fala bogu idem daleko.... sto dalje od balkana...