OSTAVILA LJUBIMCA NA ČUVANJE! Vratili joj POVREĐENOG psa, KRVAVIH OČIJU, DROGIRANOG I DEPRESIVNOG! Traumatično iskustvo Alise iz Kraljeva!

Autor:

Vesti

09.07.2022

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je otišla na odmor ova Kraljevčanka je svog psa ostavila ženi koja se bavi čuvanjem kućnih ljubimaca, ali je po povratku doživela šok!

OSTAVILA LJUBIMCA NA ČUVANJE! Vratili joj POVREĐENOG psa, KRVAVIH OČIJU, DROGIRANOG I DEPRESIVNOG! Traumatično iskustvo Alise iz Kraljeva!

Foto: Instagram/alisa_hana

Šta biste radili kada biste člana vaše porodice pronašli pretučenog, izranjavanog i drogiranog?!

Upravo to, desilo se Alisi Janković iz Kraljeva, koja je ostavila svog psa Mokija, omiljenog i voljenog člana njene porodice na čuvanje Bojani Prlinčević, koja već dugo na svojoj Fejsbuk stranici reklamira usluge čuvanja i šetanja pasa.

Kada je nakon odmora od desetak dana došla po svog ljubimca, Alisa se suočila sa stravičnim prizorom, koji je naveo da apeluje na ljude da vode računa ko se brine o njihovim psima kada su odsutni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alisa Jankovic (@alisa_hana)

 

- Dragi ljudi, molim vas da u što većem broju podelite post, kako ova žena Bojana Prlinčević iz Kraljeva i ova porodica ne bi uništila više ni jednog jedinog psa - napisala je Alisa na Instagramu, postavivši i nekoliko fotografija na kojima se vide povrede koje njen ljubomac ima po šapama, njušci i telu.

Ona je svoju priču o nesavesnim čuvarima pasa počela time u kakvom je stanju pronašla svog Mokija.

- Ostavljen je na čuvanju 24.6. pre našeg odmora, kada smo se vratili zatečen je u ovakvom stanju. Većina naših prijatelja poznaje Mokija i zna da je to jedan pas koji je velika maza, živi sa troje dece, nikada nikog nije napao. U startu je bila upoznata sa njegovim osobinama, i znala je i obećala je da će pas biti čuvan u kućnim uslovima, tj. da će spavati u stanu. Moki je pas koji ne ostaje sam, i jedini uslov je bio da ga ne zaključava, čuva u kavezima i maltretira - navodi Alisa.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Moki je zatečen sa krvavim očima, dezorijentisan

Kako piše Kraljevčanka, sve vreme tokom odmora bila je u kontaktu sa Bojanom, koja ju je uveravala da je njen pas u najboljem redu, "da malo manje jede i da se posvađao sa drugim mužjacima".

- Kada sam ga preuzela pas je imao vidne povrede po njušci, po svim šapama...Pas je vidno depresivan, nema snage, (deluje da je bio i pod sedativima).Oči su mu upaljene, krvave. Moskri nije sinoć imao snage da jede. Na sve to njen odgovor je da je pas hiperaktivan. Hvala Bogu da nije bilo prekasno!!! - navodi Alisa i dodaje:

- Ne znam još uvek kome se obratiti i šta raditi, ali molim sve ljude da podele ovaj post, kako bi što više ljudi videlo, i kako ova žena i njena porodica ne bi uništili trajno bilo kog psa koji im je ostavljen na poverenje i čuvanje. Ne radite poslove za koje niste, ne radite ih ako ih ne radite s ljubavlju!!! Sram vas bilo gospođo, ovo je živo biće, ovo je pas. Nek vam se vrati onako kako zaslužujete!!! Menjajte profesiju!!!

Republika

Foto: Instagram printscreen

Moki sa povredama po njušci

NAPLAĆIVALA DO 700 DINARA

Još jedan post u kome je tagovana Alisa i na kome se vidi kako je Moki izgledao pre i posle boravka kod Bojane, njen paviljon za pse naziva - PANSVINJON, i dodaje da je njegova cena po danu od 600-700 dinara.

- Preživeo horor u pansvinjonu! Ostavite svog psa u pansionu i želite da odete "mirno" na odmor 10 dana. Po danu platite 600-700 dinara bez hrane... Kada se vratite sa odmora dobijete ovakvog psa, kojeg ne prepoznajete - navodi se na Fejsbuku.

Republika

Foto: Facebook/Printscreen

Post na Fejsbuku u kom je tagovana Alisa

VLASNICA PANSIONA NEGIRA

Alisa je Bojanu Prlinčević tagovala ispod fotografija povređenog Mokija na Instagramu, ali je profil uklonjen, po svemu sudeći da bi se uklonio trag i povezanost sa ovim skandaloznim slučajem.

Međutim, Bojanin profil na Fejsbuku je i dalje aktivan i do njega vodi Alisin post na pomenutoj mreži.

Na tom profilu se može videti da se Bojana već dugo bavi pružanjem usluga čuvanja i šetanja psa. U jednom postu iz 2020. godine ona to i reklamira.

Republika

Foto: Printskrin: Facebook

 

Oglas koji je pustila odnosi se na čuvanje i negu pasa.

- Čuvanje i nega pasa malih rasa. Idete na odmor, poslovni put, vikend ili na nekoliko sati...mi smo tu za vas. Uživajte bezbrižno tokom odmora. Kuća sa ograđenim dvorištem uz sigurne ljude koji neizmerno vole životinje. Pristupačne cene - navodi Bojana na svom profilu, a uz ponuđenu uslugu stoji broj telefona uz pomoć kog zainteresovani vlasnici mogu da stupe u kontakt sa njom.

Kada smo nazvali ovaj broj i pitali o pomenutom slučaju Bojanu Prlinčević, ona nije želela da komentariše, na svako naše pitanje odgovorila je sa - Ne.

Čak i na pitanje da li reklamira ove usluge na Fejsbuku, na kome smo i našli njen broj telefona, odgovor je bio ne, iako post postoji i lako je proverljiva ova informacija.

RAZGOVOR SA VLASNICOM PANSIONA STRAVE

REPUBLIKA: Da li je to gospođa Bojana Prlinčević?

- Da.

R: Da li držite pansion za pse? 

- Ne.

R: Da li kod vas psi mogu da dođu na noćenje ili da ih pričuvate i za to vam plate?

- Ne, ne.

R: Da li ste upoznati sa time da gospođa Alisa Janković na Instagramu deli fotografije svog psa koji je navodno...?

- Ne, ne. Nisam upoznata.

R: Ne znate ništa o tome?

- Ne.

R: Ne čuvate pse, ne spavaju kod vas i ne reklamirate to na Fejsbuku?

- Ne.

R: Ali tamo (na Fejsbuku) je ostavljen ovaj broj telefona.

- Ne znam stvarno.

R: Ja sam novinarka i zovem vas tim povodom, dakle, nemate nikakav komentar na taj post?

- Dobro. Nemam. Nemam ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading