ISPOVEST MAJKE PREMINULOG KOD SMEDEREVSKE PALANKE: Pijan mi je ubio sina, slagao da je stoper, i ostavio svoju teško povređenu decu - sada šeta SLOBODAN!

Autor:

Hronika

04.07.2022

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pijani vozač mi je ubio sina Nenada, koji nikome ništa nije skrivio. Sada se slobodno šeta, ponovo vozi i smeje nam se u lice, dok moja bol ne prolazi, nego je sve veća iz dana u dan.

ISPOVEST MAJKE PREMINULOG KOD SMEDEREVSKE PALANKE: Pijan mi je ubio sina, slagao da je stoper, i ostavio svoju teško povređenu decu - sada šeta SLOBODAN!

Foto: printscreen/instagram/192_rs

Ovim rečima započinje svoju potresnu ispovest za Kurir Tanja Vićovac, čiji je sin Nenad (21) nastradao u saobraćajnoj nesreći 28. januara ove godine u mestu Kusadak kod Smederevske Palanke, kada je na njega direktno kolima naleteo pijani vozač M. K. Nesrećni Nenad, koji je bio za volanom "forda", ubrzo je preminuo.

Pravio se lud

- Devojka je bila kod mog sina, krenuo je uveče da je odbaci do kuće. Imao je probnu vozačku dozvolu pa je trebalo pre 23 sata uveče da se vrati kući. Seo je u svoj "ford" i krenuo, nismo ni slutili da se više neće vratiti - priča majka nesrećnog mladića kroz suze i dodaje:

- Pijani vozač preticao je na punoj liniji u krivini. Izleteo je pred mog Nenada i direktno udario u vozačevu stranu. Moj sin je tada zadobio teške povrede.

Njegova devojka je od siline udarca pala u nesvest, a kad je došla sebi, videla je Nenada kako mu krv šiklja iz usta.

Republika

Foto: Tanjug / Edib Tahirović

Policija

Tanja je ispričala za Kurir da je tragedija utom veća što vozač nije ni pokušao da pomogne nikome ko je učestvovao u nesreći.

- U kolima sa Nenadom bila je njegova devojka, a u "škodi" koju je vozio, pomenuti čovek bio je sa decom. Izašao je iz auta i napravio se lud. Kada ga je Nenadova devojka pitala je li on vozio, rekao je da nije, da je samo stoper ovde - rekla je Tanja i naglasila:

- Ostavio je svoju decu, teško povređenu. Pobegao je sa mesta nesreće, ostavio moje dete da umre, otišao je u bolnicu, tamo su ga pronašli na kraju. Nikada mi neće ići u glavu kako je to mogao da uradi, četvoro dece je teško povređeno.

Ona dodaje da je jedno dete pijanog vozača imalo teške povrede, da mu je izvađen jedan organ i da je bilo u bolnici određeno vreme.

- Nenad je bio živ neko vreme, Hitna pomoć nije došla dugo. Možda su mogli da ga spasu da su stigli ranije. Gledala sam kako moje mrtvo dete ubacuju u sanitet, vrištala sam i pokušavala da ga dozovem i da dođem do njega - priča majka.

Ukinut pritvor

Tanja je rekla za Kurir da je najviše boli to što je čovek, zbog kog je njen sin nastradao, sada na slobodi i da joj ostaje nejasno ko mu je vratio vozačku dozvolu, pa sada može slobodno da vozi i ugrožava živote druge dece.

Republika

Foto: faceboook.com/Vatrogasci Prijedor - Fire Station Prijedor

Nesreća

Mog sina ništa neće vratiti. Nijedna kazna na ovom svetu nije dovoljna da bi ublažila mog bol. Taj čovek sada je na slobodi, šeta se i smeje, a moje dete je pod zemljom. Zapitala sam se ko mu je vratio dozvolu i nije mi jasno, ubio je Nenada pijan, pa će ponovo ubiti nečije dete - objašnjava Tanja i dodaje da je njen sin vozio po ograničenju, jer je kazaljka na brzinomeru ostala zaglavljena na 50 kilometara na čas i da nije pio alkohol.

Izvor Kurira naveo je da je M. K. u pritvoru bio tri meseca.

- Apelacioni sud mu je ukinuo pritvor jer je prestalo uznemirenje javnosti koje je bilo razlog zbog koga je pritvor i određen - naveo je izvor.

Promili: Priznao da je pio

Muškarac M. K. u svom automobilu u trenutku nesreće nalazio se sa svojom decom, koja imaju 11 i četiri godine, i vozio je u pripitom stanju. - M. K. krenuo je u preticanje na krivini. Izleteo je iznenada i direktno se zakucao u automobil "ford", koji je išao iz suprotnog smera, u kom su se nalazili mladić i devojka. Prilikom alkotestiranja, nakon nesreće, kod njega je pronađen oko 0,91 promil alkohola u krvi - ispričao je izvor Kurira posle nesreće: - Osumnjičeni je posle hapšenja pričao da je popio dva piva i rakiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading