PANIKA NA SRPSKOJ TELEVIZIJI! Novinarka ušla u komoru i jedva se suzdržala da ne ostane bez SVESTI, voditeljka joj rekla da HITNO IZAĐE ODATLE (FOTO)

Autor:

Vesti

03.06.2022

07:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novinarka u Srbiji uključila se u program u neočekivanom izdanju.

PANIKA NA SRPSKOJ TELEVIZIJI! Novinarka ušla u komoru i jedva se suzdržala da ne ostane bez SVESTI, voditeljka joj rekla da HITNO IZAĐE ODATLE (FOTO)

Foto: Printskrin TV Prva

Novinarka televizije Prva se u jutarnjem programu u program uživo uključila iz krio komore u kojoj temperatura ide od -170 i koriste je sportisti u fizikalnoj terapiji.

- Jedva se suzdržavam da se ne onesvestim - rekla je ona nakon čega je usledila zabrinuta reakcija voditeljke iz studija:

- Izlazi, usne su ti poplavele, zabrinula sam se za tebe - rekla je voditeljka.

Šta je krioterapija?

Krioterapija, što doslovno znači "hladna terapija", je tehnika gde je telo nekoliko minuta izloženo ekstremno niskim temperaturama.

Pojedinac će stajati u zatvorenoj komori ili malom kućištu koje okružuje njihovo telo (krio sauna), ali na vrhu ima otvor za glavu. Temperatura unutar krio saune će pasti na između negativnih 100-160 stepeni Celzijusa. Vremenski se ostaje nekoliko minuta unutar nje.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading