FONDACIJA "ZA SRPSKI NAROD I DRŽAVU" RASPISALA KONKURS ZA NAJBOLJI ESEJ! Cilj da se studenti podstaknu na kreativno i kritičko razmišljanje!

Autor:

Vesti

11.05.2022

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fondacija „Za srpski narod i državu“ iz Beograda raspisuje Javni konkurs za Godišnju studentsku nagradu za najbolji esej. Cilj konkursa jeste da se studenti iz Srbije podstaknu na kreativno i kritičko promišljanje tema iz oblasti međunarodnog prava i upravljanja kriznim situacijama.

FONDACIJA "ZA SRPSKI NAROD I DRŽAVU" RASPISALA KONKURS ZA NAJBOLJI ESEJ! Cilj da se studenti podstaknu na kreativno i kritičko razmišljanje!

Foto: Printscreen/Fondacija Za srpski narod i državu

Teme ovogodišnjeg konkursa su „Međunarodno pravo i međunarodna pravda“ i „Upravljanje krizama- izazovi za stabilnost države“. Za najbolje radove obezbeđene su novčane nagrade:
 

  •  I mesto (170.000,00 RSD);
  •  II mesto (100.000,00 RSD);
  •  III mesto (70.000,00 RSD)

Pravo učešća na konkursu imaju studenti svih fakulteta društveno-humanističkih nauka na osnovnim i master akademskim studijama iz Republike Srbije.

 
Rok za prijavu na konkurs je do 10. juna 2022. godine. Esej sa pratećom dokumentacijom poslati elektronskim putem, na mejl office@fondacijasnd.rs. Prijave radova nakon naznačenog datuma neće biti razmatrane.
 
Najbolji eseji biće odabrani od strane članova stručnog žirija. Rang lista biće objavljena 25. juna 2022. godine, na sajtu Fondacije „Za srpski narod i državu“ na veb adresi https://fondacijasnd.rs/.
 
Detaljne informacije o konkursu, uslovima, kriterijumima i procesu selekcije, dostupne su na sajtu Fondacije „Za srpski narod i državu“ na veb adresi https://fondacijasnd.rs/.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading