Ovo je kuća "ISCELITELJA" u kojoj je nađen mrtav RUSKI OLIGARH ALEKSANDAR SUBOTIN! Mračne tajne šamanskog para koji je umalo UDAVIO DEVOJKU! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.05.2022

19:43

Milijarder je preminuo u podmoskovskom Mitiščiju, u kući Alekseja Pindjurina, rodom iz Harkova, poznatog kao šaman Magua.

Ovo je kuća "ISCELITELJA" u kojoj je nađen mrtav RUSKI OLIGARH ALEKSANDAR SUBOTIN! Mračne tajne šamanskog para koji je umalo UDAVIO DEVOJKU! (VIDEO)

printscreen

Vest da je još jedan ruski milijarder umro pod čudnim okolnostima, obišla je čitav svet što zbog serije misterioznig smrti ruskih oligarha u poslednjih par meseci što zbog rituala koji se pominju u vezi sa njegovom smrti.

Dok istražitelji istražuju okolnosti smrti bivšeg top menadžera Lukolia Aleksandra Subotina, koji nije preživeo posetu ritualnoj sobi šamana u blizini Moskve, javnost se posebno zaiteresovala kakvim ritualima je reč i ko su šamani koji se pominju u ovom slučaju.

Prijava o gubitku svesti usled srčanog udara stigla je na konzolu Hitne pomoći 8. maja. Doktorka koja je stigla na poziv konstatovala je Subotinu smrt. Pokrenut je krivični postupak zbog njegove smrti - navodi agencija TASS, pozivajući se na izvor u vlastima.

Milijarder je preminuo u podmoskovskom Mitiščiju, u kući Alekseja Pindjurina, rodom iz Harkova, poznatog kao šaman Magua, rekao je izvor. Subotinovo telo nalazilo se u podrumu, u prostoriji "za jamajčanske vudu rituale". Prema rečima Pindjurina, gost ga je posetio "u stanju pod uticajem alkohola i droge".

Uzrok smrti tek treba da utvrde forenzičari, biće proverena i krv preminulog na prisustvo droge. Nema zvaničnih komentara policije i Istražnog komiteta.

Šaman Magua Flores povremeno se pojavljivao na televiziji sa svojom suprugom Tinom Kordobom. U priči TVC, objavljenoj 2020. godine, prikazali su dvospratnu vikendicu u Moskovskoj oblasti, gde par živi. Snimanje je emisije je obavljeno i u suterenu, gde su bila dva oltara, kutak predaka za odavanje počasti mrtvima i kuća duhova u kojoj su se obavljali rituali.

U njoj se navodi da je Magua "znanje" nasledio od svoje majke i razvijao ga na putovnjima i vežbama, a "duhovi mu šapuću" još od detinjstva. Supruga je otkrila vidovnjaka u sebi nakon što je upoznala Maguu.

 

Printskrin

Šaman Magua i Tina Kordoba

 

U priči o njim ase pominje i njihov čest gost - Nikita Džigurda, za koga se izvodi poseban ritual. Sudeći po snimku, da bi se oterale životne nevolje, bile su potrebne igre oko vatre, prenosi "Kurir".

Među ritualima koje praktikuju, sudeći po društvenim mrežama na kojima je ovaj par aktivan, ima više nekonvencionalnih metoda, prenosi Fontanka.ru.

Na primer, kambo terapija koristi izlučevine žabe koja živi u tropima, koja se koristi za lečenje srca, imunog sistema, sreće, čišćenje žuči i astralnog tela.

Neki lokalni mediji preneli su da je ovaj par poznatima lečio mamurluk tako što bi navodno zasekao kožu "pacijentu", u rez ukapao otrov žabe nakon čega bi se ispovraćao i nakon toga bi mu bilo bolje. n adruštvenim mrežama postoje i tvrdnje d aje ovaj par prizivao duhove, žrtvovao životinje pa čak i koristio krv petla u nekim obredima.

Ovaj par je sa pomenutim Nikitom 2020. godine snimio i muzički spot za pesmu "Šamanizam".

Slučaj smrtni Aleksandra Subotina izneo je na svetlost dana još neke mračne tajne ovog šamanskog para. Tako portal Sovsekretno piše da ovo nije prvi incident vezan za njih dvoje.

Mađioničari koji su "isterivali" zavisnost iz naftaša za koga su policiji tvrdili da su prijatelji, poznati su od ranije. Tako su prošle godine „iscelitelji” napali jekaterinburšku šminkerku i blogerku tokom putovanja u Meksiko. Sanjala je da nauči šamanske metode ali su se dobre namere završile napadom. Prema jednoj verziji, razlog za tuču bila je uvreda tradicije šamana. Prema drugoj, devojku su nagovarali da se drogira, ali je ona odbila. Tina je cipelama razbila lice gošći sa Urala, a Magua je rekao da bi trebalo da umre. Postoje čak neke tvrdnje da su pokušali da udave devojku u bazenu - navodi sajt.

Aleksandar Subotin je bio član upravnog odbora "LUKOIL Trading House LLC", a zatim je postao vlasnik "Nove transportne kompanije" na severnoj obali Finskog zaliva. Godine 2020. zamenio ga je stariji brat Valerij, bivši potpredsednik LUKOIL-a.

Bonus video:

 

Komentari (0)

Loading