Dočekaćete Božić u krugu porodice? ALI UZ TOPLOTNI UDAR!

Autor: Tanjug

Vesti

02.01.2018

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Beogradu se prema prognozi Republičkog hidro-meteorološkog zavoda na Badnji dan i Božić očekuje i do 17 stepeni, a toplo će biti i u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Neverovatno visoka temperatura za Božić

U sredu će iznad većeg dela Srbije biti pretežno sunčano, samo na istoku i jugoistoku ujutru umereno do potpuno oblačno, ponegde sa slabom kisom, a na planinama sa slabim snegom.

Kasnije posle podne očekuje se novo naoblacenje sa kišom prvo na severozapadu a uveče i noću i u ostalim krajevima. Na planinama slab sneg. Tokom noci kratkotrajan sneg moguć je i u nižim predelima. Duvaće slab i umeren vetar, pretezno juzni i jugozapadni, a samo ujutru na istoku jak severozapadni. Jutarnja temperatura od 0 do 4, najvisa dnevna od 6 do 10 stepeni.


I u Beogradu će biti pretežno sunčano, a kasnije popodne očekuje se naoblačenje koje će uveče i tokom noći uslovljavati povremeno kišu. Vetar slab i umeren, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura oko 3 a najviša dnevna 10 stepeni. 


Prema prognozi za narednih sedam dana, u četvrtak će biti malo do umereno oblačno, samo ujutru na jugu i jugoistoku uz više oblačnosti još ponegde sa kišom i snegom. 

Zatim do kraja nedelje u jutarnjim satima ponegde će biti kratkotrajna magla, tokom dana pretežno suncano, izuzev u petak kada je u severnim krajevima ponegde moguca kratkotrajna kiša, i toplo sa temperaturom znatno iznad prosečnih vrednosti. 

Za vikend u košavskom području očekuje se pojačan jugoistočni vetar. Početkom naredne sedmice umereno do potpuno oblačno i malo hladnije, ponegde sa kišom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading