POJEDINE PEVAČICE I STARLETE PRENOSE INFORMACIJE: Lađević o upletenosti estrade u kriminal

Autor:

Vesti

03.04.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko su starlete i estradne ličnosti prisutne u kriminalu?

POJEDINE PEVAČICE I STARLETE PRENOSE INFORMACIJE: Lađević o upletenosti estrade u kriminal

Foto: printscreen

Milan Lađević

Milan Lađević, glavni urednik Srpskog telegrafa kaže da se afere često pojavljuju, jer ih mnoge ličnosti same prave. Kako kaže, neke afere su bezazlene, ali ima i onih ozbiljnijih, kada je u pitanju kriminal.

- Pevačice su često u društvu sa kriminalcima... - objašnjava Lađević za Pink TV.

On je na početku gostovanja istakao da postoje fabrikovane i nefabrikovane afere.

- Fabrikovane afere su kada akteri guraju sami sebe zbog popularnosti, kada vidite npr. "paparaco umalo zgazio nekoga", a on se zapravo samo slika ispred automobila. Imate i afere koje se "nehotice" prave, od droge do prostitucije. Često se te afere pojavljuju tako što oni pakuju sami sebi, znajući šta su sve radili. Kada dođe do sukoba različitih pevača ili glumaca i slično, oni brže, bolje trče u medije da kažu šta je 'ovaj' radio. Neke afere, što se tiču javnosti, su bezazlene. Ima i ozbiljnih, koji se tiču droge i kriminala, a upletene su na primer pevačice, koje služe da prenose poruke. One vole moć i zaštitu, a takvi mafijaši vole da se pohvale pevačicama. Ima raznih zanimanja u tome, ali su pevačice "najtraženije" - istakao je Lađević.

Republika

Foto: printscreen/pink.rs

Gostovanje, Pink TV

Kako je dodao, brojne starlete su bile prilaz do mnogih kriminalaca, ali i prenosnici važnih informacija između klanova, zbog čega su često izbijali ratovi klanova. Ipak, mnoge od njih su završile u brakovima sa "klijentelom".

- Mnoge pevačice su se bavile elitnom prostitucijom, pa su posle završili u braku sa ljudima koji su ih plaćali - rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading