REŠENA MISTERIJA: Policija otkrila da li je nestali Matej viđen u Rumi

Autor:

Vesti

03.01.2022

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom informacija da je nestali Matej Periš iz Splita viđen u Rumi oglasio se otac Nenad.

REŠENA MISTERIJA: Policija otkrila da li je nestali Matej viđen u Rumi

Foto: ST/V.Lukić, N. Mandić, Facebook

- Mogu vam potvrditi da informacije o tome da je Matej viđen na području Rume nisu tačne. Policija je proverila te informacije - rekao je Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja (27), kojem se svaki trag gubi u noći između 30. i 31. decembra kada je izašao iz kluba "Gotik" u beogradskoj Beton hali.

Nenad je zahvalio svim koji su se javili sa bilo kakvom informacijom navodeći da nije mogao da veruje koliko se ljudi javilo u Srbiji, ali i iz Hrvatske i drugih zemalja u želji da pomognu da pronađu njegovog sina Mateja.

- Ja verujem policiji u Srbiji, verujem u stručnost tih ljudi, te ni na koji način ne želim da utičem na njihovu istragu. Stoga molim i medije da se za sve informacije obrate MUP-u Srbije. U policiji sam se i lično uverio da su angažovali sve raspoložive snage u potrazi za Matejem, da na tome rade svi: od rečne, saobraćajne, kriminalističke policije. I da je celokupni tim policije uključen u potragu. Molim Boga i za njih i za to da se nađu Mateja - rekao je u ponedeljak poslepodne Nenad Periš, otac nestalog mladića Mateja Periša, koji je i dalje u Beogradu i prati razvoj potrage za svojim sinom koji je poslednji put viđen 30. decembra oko 18 sati.

On je kasnije potvrdio i da je njegovo sin na objavljenim snimcima na kojima se vidi mladić koji trči ulicama, pokušava da zaustavi taksi, te kasnije pliva u Savi.

Republika

Foto: Prinscreen/Alo

Nestalog mladića snimile kamere

 

Podsetimo, Matej je s društvom otišao u Beograd gde su planirali da dočekaju Novu godinu. S porodicom se poslednji put čuo u četvrtak 30. decembra kasno poslepodne, oko 17 sati. Uveče je s društvom izašao na večeru u popularnu Beton halu. Radi se o kompleksu s nizom ugostiteljskih objekta uz reku Savu u Karađorđevoj ulici. Upravo zato, društvo iz Splita nije moralo da ide daleko, već su nakon večere njih sedmorica produžili u klub "Gotik" koji se nalazi u istom kompleksu.

Iza ponoći, oko 2.30 sati primetili su da među njima nema Mateja, a kad se nije pojavio u apartmanu, policiji su njegov nestanak prijavili oko 18.30 sati i od tada za njim traje potraga koja još uvek nije dala rezultate.

Hoće li snimci koji su se danas popodne pojavili, pomoći u rasvetljavanju njegovog nestanka, zasad je neizvesno, ali u svakom slučaju i one su putokaz policiji u potrazi - možda jedan od značajnijih koji se dosad pojavio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bina

03.01.2022 21:52

Molim dragog Boga da ga nadju živog i zdravog!🙏

Odgovori 36 1