OBEZBEĐENJE MORALO DA REAGUJE! Otkriveno šta se dešavalo u "Gotiku" neposredno pre nestanka Mateja Periša!

Autor:

Hronika

03.01.2022

08:23

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između četvrtka i petka, odnosno u noći između 30. i 31. decembra, oko pola tri ujutru, u Beogradu.

OBEZBEĐENJE MORALO DA REAGUJE! Otkriveno šta se dešavalo u "Gotiku" neposredno pre nestanka Mateja Periša!

MUP RH, Privatna arhiva

Komentari (5)

Loading
tomi

04.01.2022 05:44

preterao sa alkoholom,i kraj!

Odgovori 5 10
djole

04.01.2022 14:27

@tomi - ... i sa drogom. Ako su ostali, kako tvrde, bili samo pripiti, zašto mu neko od njih nije pomogao i pratio ga do 'obalskog toaleta'? Kakvi su to drugovi? Ako imaju bar zrno ljudskosti u sebi sanjaće ga svake noći, doživotno. Bog ne može da oprosti takva ogrešenja.

Odgovori 44 10
Bg

04.01.2022 20:20

Nije mi jasno postoji li na snimku ako je već sišao vidi li se da se vraća uz stepenice ili ne

Odgovori 25 6
Irini

06.01.2022 11:13

@Bg - Prijateljstvo podrazumeva i nešto mnogo više, a to je ako je neko pijan, trebao je bar jedan od drugara da krene sa njim i da ga čeka napolju....Ovo je ružna slika jednog prijateljstva .....Samo da ga nadju živog i zdravog sve ostalo je nebitno.... Nadamo se najboljem ishodu, jer je mladić TOP na svim poljima. Užasnuta sam postupcima... i dešavanjima, Krije se da bilo sukoba sa konabarom koji je želeo ceh da naplalti tri puta više, pa je ispala svadja, potom manadžerka nije iznela istinu, na poligraf i nju, jer su dva mladća izbačena iz kluba. Na vrtima su bila četiri mladića, koje su oni primetili kada su već sedeli za stlom i raspitivali se ko su oni a "mrko" ih gledali. Splićanima su rekli da su to neki" navijači".. Stoji i činjenica da ih je obezbedjenje dva tri puta opominjalo jer su pravili buku.Interesuje nas zašto policija nije upoznata da ovim ispadima.Menadžerka nije dala pravo stanje stvari.....Na poligraf i nju, konobare i "četiri mladića koji su bili "navijači"kako je iznela " naše osiguranje je ispred vrata da neko ne bi uneo oružje".

...

05.01.2022 23:14

Drustvo se opustilo i propustilo njegov nestanak....Da li je moguce da niko trezven se nije upitao zasto se nije vratio...?!Nagadjanja da je tamo,ovamo moze ishod traganja biti koban...Ipak,nada zadnja umire...