BAKA PRASE UPLETEN U NEČASTIVO ZBOG OCA SVEŠTENIKA: Poznati numerolog otkriva TAJNU jutjubera, sledi još veći SKANDAL! (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.01.2022

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati numerolog otkriva sve o Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, kao i zbog čega je on pod uticajem loše karme.

BAKA PRASE UPLETEN U NEČASTIVO ZBOG OCA SVEŠTENIKA: Poznati numerolog otkriva TAJNU jutjubera, sledi još veći SKANDAL! (VIDEO)

Foto: pixabay.com, Instagram.com

Poznati jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase odlučio je da se iseli iz Srbije i preseli u Amsterdam, jer kako je izjavio u njegovom snimku koji je objavio, nije mogao više da se nosi sa brojim pretnjama i uvredama koje je dobijao. Sve je počelo od trenutka kada se mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić ubila, jer su mnogi pomislili da je on jedan od ključnih razloga, budući da je godinama vršio maltretiranje preko interneta nad koleginicom. 

Međutim, pored toga, Baki odnosno Bogdanu je ukinuta monetizacije video snimaka koje objavljuje, kako tvrdi on, zbog čega više ne može da zarađuje preko Jutjub platforme, koja mu je donosila ozbiljne svote novca, budući da broji skoro dva miliona pretplatnika na kanalu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANJA (@anjablaa)

 

- Nisam više mogao da se nosim sa tim. Gde god idem ljudi me gledaju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo žele da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub. Ne osećam se više kao da želim da snimam, drugo moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovde, pošto je ovde živeti skupo. Neću snimati za Jutjub jer mi oduzima mnogo vremena, jer ne zarađujem ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju sve mi je ukinuto - rekao je u svom videu na Jutjubu Bogdan Ilić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

 

Kako se dosta spekuliše o Bogdanu, mi smo odlučili da popričamo sa Ivkom numerologom, koja nam je otkrila kakve on ima aspekte, a šokirala nad je kada nam je objasnila da svu lošu karmu vuče sa očeve strane. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

 

- Baka Prase, recimo, on ima jako loš numerološki broj, ima lošu karmu sa očeve strane, kada neko u numerološkom broju ima karmu, to znači da su neki preci uradili nešto loše i tu karmu je poneo neki čovek koji se rodio, u ovom slučaju je on, taj karmički dug nosi sa sobom, on je uvek u žiži nekih skandala, ja neću pominjati ništa, ali je upleten u sve što je nečastivo, on će nastaviti da snima, ali se neće opamtiti, sada će napraviti malu pauzu, ali će nastaviti. Jedino zbog čega je upleten u svaku lošu priču je karma, koja mu prolazi tek za narednih devet godina. Kada me neko pita kako toga da se reši, prosto navikneš da živiš sa tim i jako je nezhavalno, karma ima ciklus, početak i kraj, ali dok traje, ona je jeziva - govori Ivka za Republika.rs. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading