VREME DANAS: Maglovito, po podne i uveče nas očekuje mestimična kiša

Autor: Republika/Tanjug

Vesti

28.12.2021

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti oblačno i maglovito. Po podne i uveče u Vojvodini se očekuje mestimično kiša, a na jugozapadu zemlje delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

VREME DANAS: Maglovito, po podne i uveče nas očekuje mestimična kiša

Foto: ST/ P. DIVAC


Vetar slab, uveče i noću na jugu Banata umeren, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 4 stepena C, a najviša od 2 C na severu do 10 C na jugoistoku Srbije.

U Beogradu će biti oblačno i maglovito. Vetar slab, jugoistočni. Najniža temperatura oko 0 C, a najviša oko 4 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će u sredu biti pretežno oblačno, povremeno s kišom, na visokim planinama i sa snegom. U četvrtak oblačno i maglovito. Po podne u Vojvodini slaba kiša, a u brdsko-planinskim predelima delimično razvedravanje. U petak ujutro i pre podne ponegde slaba kiša, a zatim suvo.

Za novogodišnji vikend, 1. i 2. januara, očekuje se toplije vreme, uz delimično razvedravanje. Od ponedeljka ponovo stižu prolazna naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading