SVE JE SVEŽE, MNOGO MI JE TEŠKO: Suzana Jovanović OČAJNA, završila u SUZAMA!

Autor:

Zabava

28.12.2021

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suzana Jovanović otkrila je svoje novogodišnje tradicije u jednom intervjuu, a onda se osvrnula i na ovu godinu koja je za nama.

SVE JE SVEŽE, MNOGO MI JE TEŠKO: Suzana Jovanović OČAJNA, završila u SUZAMA!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda Specijal

Suzana Jovanović

Suzana Jovanović, supruga Saše Popovića, nije jedna od pevačica koje vole da Novu godinu provedu radno. Suzana je u jednom intervjuu rekla da najviše voli da Novu godinu dočeka u miru i sa svojim najbližima.

- Od kada ne pevam aktivno na terenu, najviše volim da sam kod kuće u toplom domu sa Saletom i Aleksandrom. Biće neka lepa klopica, malo tv program i tako - rekla je Suzana.

Iako im je dom ceo okićen, ipak nemaju tradiciju poklanjanja poklona.

- Odavno to ne radim. Nama su pokloni svakog dana, to su sve neke sitnice. Što ste stariji ništa više ne želite, samo dobro zdravlje, da me noge služe, da mi ničija pomoć nije potrebna - iskrena je bila pevačica za Grand Online, a prenosi Kurir.

Nažalost, Suzani ova godina neće ostati u lepom sećanju jer se suočila sa gubitkom bliskih osoba.

- Tužna godina zbog svih kolega koji su otišli. Ne znam šta da kažem, još je to sveže sve, ne mogu da prihvatim da su otišli. Tako je kako je, život ide dalje ja to znam, ali jako teško. Do juče se družite, idete na slavu, na veselja i odjednom ga nema - sa bolom je ispričala pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading