ONA JE BILA UMERENA, A SAD...: Suzana Jovanović progovorila o Zvezdama Granda, a onda za Cecu IZGOVORILA OVO!

Autor:

Zabava

20.12.2021

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Suzana Jovanović progovorila je o svom odnosu sa Sašom Popovićem i njegovoj ulozi u Grandu, a onda je spomenulai Cecu Ražnatović.

ONA JE BILA UMERENA, A SAD...: Suzana Jovanović progovorila o Zvezdama Granda, a onda za Cecu IZGOVORILA OVO!

Foto: Republika.rs

Pevačica Suzana Jovanović otvoreno je progovorila o odnosu sa suprugom Sašom Popovićem, sa kojim je u braku 33 godine, a potom se dotakla i nove članice žirija "Zvezda Granda", folk zvezde Cece Ražnatović.

Suzana kaže da je njihov susret bio sudbinski, te da je, kako u njihovom odnosu, tako i u Popovićevim odnosima sa drugim ljudima, presudna njegova energija.

 

 

- Sale ima tu dečačku energiju i zato i vodi "Zvezde Granda" i zbog toga ga deca i vole. Evo Ceca koja je bila umerena, sad se i ona otkačila. U "Grandu" vas ponese ta pozitivna dečačka energija. Znam da moj Saša ništa ne prepušta slučaju, on na svu decu gleda kao na svoju. Pre svega im pruža roditeljske savete. "Grand" se trudi da ih izvede na pravi put, a kasnije šta urade sa time to je faktor sreće. Saša i ja smo se negde sa energijama jako poklopili, sudbinski smo bili predodređeni da se nađemo. Uvek mi kaže: "Što se nismo ranije sreli". Kad se dvoje ljudi nađu i vole se, nikada nije kasno. Kad postoji jaka ljubav, ništa je neće rasturiti - rekla je Suzana za "Kurir".

Bez obzira na to što je njen muž godinama unazad zaslužan za karijere mnogih drugih izvođača, Suzana to nikad nije koristila.

 

 

- To je od osobe do osobe, ja zaista stojim iza svojih reči da se ni u ono vreme kada je bilo manje pevača nismo služili skandalima i tračevima. Nije nam to bilo potrebno, već samo dobra pesma. Danas je dovoljno da napravite neku frku i haos i na svim naslovnim stranama ste. Brzo takva popularnost prolazi, to je instant karijera. Moja karijera traje već 30 godina i pesme mi se i dan danas pevaju. Uvek sam pristojna i nasmejana, moj suprug je sam rekao da me je zbog toga zavoleo - ispričala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading