POZNATI PEVAČ PRED BANKROTOM: Morao da promeni profesiju, povlači se sa estrade zbog DEBAKLA!

Autor:

Zabava

23.12.2021

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Madžić osvojio je srca publike kada se prvi put pojavio na sceni, a sada je otkrio čime se bavio tokom pandemije korona virusa.

POZNATI PEVAČ PRED BANKROTOM: Morao da promeni profesiju, povlači se sa estrade zbog DEBAKLA!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Žarko Madžić je jedan od pevača koji su obeležili prošlu sezonu muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”. Ovaj mladi pevač nedavno je objavio svoj prvi singl, a zbog pandemije korona virusa morao je da promeni karijeru.

- Kada je krenula korona nije bilo nastupa i ja sam radio kao kurir. Primim tridesetak paketa i onda ih raznosim po adresama, uglavnom neke sitne stvari za kuću koje ljudi naruče preko interneta - otkrio je pevač tokom gostovanja u "Grand Magazinu", prenosi Kurir.rs.

Samo što je postao velika zvezda život mu se prekrenuo, a tokom rada u kurirskoj službi doživeo je razne situacije.

- U tom trenutku gori instagram, devojke me spopadaju, a onda ja sutradan zovem nekoga i kažem: "Ovde kurir, imam pošiljku za vas" i kada me vide na vratima nastane muk. Mnogi su me pitali da li je to skrivena kamera. Govorili su me da su me juče gledali na televiziji i da im nije jasno kako sad radim kao kurir - rekao je Žarko.

Ipak jednu situaciju nikada neće zaboraviti, ali je danas prepričava kao veliku anegdotu.

-Ali najjača situacija je bila kada sam se pojavio na vratima sa vezanom kosom i podočnjacima i jedna žena mi kaže: "Ti mene podsećaš mnogo na jednog pevača", a ja je namerno pitam da li misli na Adila. Međutim ona meni odgovara: "Ne, ne, ima neki dečko u takmičenju Zvezde Granda i neopisivo ličite", a ja zapravo isprozivam samog sebe i kažem joj: "Ma on je jedna debilčina, znam ja njega, ali ja to što on radi nikada ne bih mogao da radim, zato se i bavim ovim poslom. Šalim se gospođo, to sam ja" - ispričao je Madžić i dodao da se nijednog posla ne stidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading