KRAJ PRIČE! Poznata SUDBINA Milana Borjana na Marakani!

Autor:

Sport

23.12.2021

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U danima kada je Milan Borjan glavna tema u domaćim medijima, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela, otkolnio je svaku dilemu oko njegovog odlaska sa Marakane.

KRAJ PRIČE! Poznata SUDBINA Milana Borjana na Marakani!

Foto: Starsport

Prema rečima Mrkele - Borjan ima važeći ugovor sa crveno-belima:

- Bilo je problema u svlačionici i svakako da takvi problemi nisu prijatni, ali meni pokazuju i jednu drugu stranu – da je svima u klubu, kao i Stankoviću i Borjanu najvažnije da se napravi uspeh. To su stvari koje se dešavaju, dešavale su se i u velikim klubovima. Setite se da je Aleks Ferguson napao jednog Dejvida Bekama i to na neki način meni pokazuje da u svlačionici postoji jedna velika strast da se postignu dobri rezultati. Milan Borjan ima ugovor sa klubom još godinu i po dana, potreban je Crvenoj zvezdi i ostaje u Crvenoj zvezdi. Da bi neko otišao iz kluba, potrebno je da se dogovore tri strane: klub u koji ide, klub iz koga odlazi i sam igrač- rekao je Mrkela za "Objektiv.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
Istina

23.12.2021 16:42

Sramota kako neznalice u liku terzića,mrkele,stankovića uništavaju ugled i slavu CZ

Rajo

23.12.2021 19:23

Iskren da budem, Borjan nema razloga da se ljuti.Ekipa je lose igrala, rezultat utakmice los, i sta je trebalo da ih trener pohvali.Potpuno je trener bio u pravu sto ih je kritikovao, mozda je trebao da bude ostriji.Da se ne ljute ovi fudbaleri, Zvezda je uvek velike fudbalere:Mitic,Dzajic,Seki ,Pizon,Piksi i redom....Nijedan od njih nije trazio ispisnicu zbog kritike.E pa Bojane uci od njih, da bi bio veliki.Stankovicu sve cestitke za dosadasnji rad.

Oziris

24.12.2021 18:50

@Rajo - Milane majstore, vrata u Humskoj su ti uvek otvorena!!! Mnogi su ti govorili da će ti se ovo dogoditi.Mi ne zaboravljamo da si se slikao u našem dresu.Nesposobna i užasna uprava te je ispustila suviše lako. Imali bismo ,bar dve titule više. Znam šta ti je sve rečeno, kao novinar,niko ne bi prešao preko toga. Ono što si čuo od drugih , zaboravi i veruj u pravdu.A gde ima i malo dima, ima vatre, no ona je ugašena. Sramota velika.Ti nisi to zasužio. Sa svojim drugarima Grobarima i Delijama, često komentarišemo utakmice i dešavanja posle.Saglasni smo u jednom - da si zaista zaslužio spomenik hvala Bogu, u tvoj dug život, podno Marakane.