KANJE UHODI KIM KARDAŠIJAN: Ne ostavlja je na miru, a sada je uradio OVO!

Autor:

Zabava

28.12.2021

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanje Vest ne prihvata činjenicu da više nije u braku sa Kim Kardašijan, pa tako na sve moguće načine pokušava da se pomiri sa starletom.

KANJE UHODI KIM KARDAŠIJAN: Ne ostavlja je na miru, a sada je uradio OVO!

Foto: Tanjug/AP

Kanje i Kim

Reper Kanje Vest nedavno je kupio rezidenciju koja se nalazi preko puta kuće bivše supruge Kim Kardašijan, gde ona živi sa njihovo četvoro dece, Nort (8), Sejnt(6), Čikago (3), i Psalm (2). 

- Imalo je savršenog smisla da ima mesto u blizini dece, uzeo ga je tačno kada je izašao na tržište početkom decembra, a svi papiri su bili gotovi neposredno pre Božića- priča izvor blizak reperu za strane medije.

Prema Insajderu, imanje u Kalabasasu koje je Kanje pazario se nalazi na zemljištu od 1 hektar koji je „savršen da se razvije u ono što on zamisli“.

- Biće potrebno vreme da dobije dozvole i planove i on neće moći da živi tamo neko vreme. Ali on je uzbuđen zbog toga, kao i deca - priča izvor.

Čini se da otac četvoro dece namerava da ostane blizak sa njima dok je svoj ranč na jezeru Monster u Kodiju, Vajo, u oktobru stavio na prodaju za 11 miliona dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading