TUGA U NOVOM SADU! Preminula poznata doktorka u 63. godini života - Gordana Kozarov bila šef stručnog tima vantelesne oplodnje

Autor:

Vesti

03.12.2021

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dr Gordana Kozarov, koja je bila na čelu jedne klinike u Novom Sadu i šef stručnog tima vantelesne oplodnje, preminula je u 63. godini.

TUGA U NOVOM SADU! Preminula poznata doktorka u 63. godini života - Gordana Kozarov bila šef stručnog tima vantelesne oplodnje

Foto: youtube/Klinika Perinatal

Godine 1983. završila je Medicinski fakultet Univerziteta u Zagrebu. Specijalistički ispit iz oblasti ginekologije i akušerstva položila je na istom fakultetu 1991. i tada je stekla zvanje specijaliste ginekologije i akušerstva.

Magistrirala je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu 1995.

Privatnu ginekološku ordinaciju osnovala je 1994, a pet godina kasnije prerasla je u Polikliniku sa specijalističkom ginekološkom delatnošću iz oblasti ginekologije, adolescentne ginekologije, akušerstva, preventivne ginekologije, radiologije, endokrinologije, urologije i pedijatrije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Драган

03.12.2021 19:46

Е Сад треба утврдити да је дотични 100% крив. Па ако је тако срам га било, и нека овој бакици сву начињену штету надокнади. Па онда лепо у продекану да се опамети.

Ljiljana

04.12.2021 15:03

Večna Vam slava i hvala za pimoć oko mojih dvoje dece!