ČUDNA MAGLA SE NADVILA NAD BEOGRADOM! Građani Karaburme, Mirijeva, Konjarnika se guše u DIMU I SMRADU, prozore ne smeju da otvore!

Autor: Republika

Vesti

14.08.2021

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani Beograda i sinoć su se gušili u dimu, a svoje iskustvo sa neprijatnim mirisima podelili su na drštvenim mrežama.

Foto: youtube.com/DW News

Foto:Ilustracija

Naime, na društvenim mrežama kruže objave Beograđana koji kako navode ni sinoć nisu mogli da dišu od dima koji se nadvio nad prestonicom.

Najviše su se žalili žitelji Zvezdare, Karaburme, Mirijeva, međutim bilo je i onih koji ističu da se dim ostetio u celom Beogradu, pa tako su na ovaj problem ukazali stanovnici Konjarnika ali i oni iz centra grada...

Osim dima zbog kog ne mogu ni da otvore prozore u ovim letnjim noćima, građani se žale i na neprijatan miris.

Na društvenoj mreži Instagram osvanula je poruka sugrađana sa Konjarnika koji ističu da se bukvalno guše od dima i mirisa paljevine, te da zbog toga sede u svojim domovima zatvoreni.

 

 

Pretpostavlja se da dim i neprijatni mirisi dolaze iz Vinče sa deponije koja se zapalila pre nekoliko dana, ali i iz pravca Bloka 70 gde se pre dva dana zapalio tržni centar.

Kvalitet vazduha izmeren u 07.00 časova na današnji dan ocenjen je kao dobar, a jedino je u Bulevaru despota Stefana ocenjen kao prihvatljiv što znači da najviše ima negativnog uticaja na osetljivu grupu ljudi, stoji na sajtu Beoeko.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading