BOKSER MEĐU SPASIOCIMA: Srpski sportista gasio požar u Kineskom tržnom centru! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.08.2021

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Požar koji je izbio u četvrtak u Kineskom tržnom centru u Bloku 70 na Novom Beogradu ugašen je nakon deset sati intenzivnog rada 127 vatrogasaca-spasilaca sa preko 50 vozila.

Republika

Foto: Instagram

Marko Nikolić (treći s leva) sa kolegama

Među hrabrim vatrogascima koji su se uhvatili ukoštac sa stihijom bio je i jedan sportista, bokser Marko Nikolić, koji već 10 godina radi kao vozač u vatrogasnoj službi. On je na svom Instagram nalogu objavio potresne fotografije na kojima se, između ostalog, vide i plišane igračke uništene vatrom.

Republika

Foto: Instagram

 

Inače, Marko je završio Pravno-birotehničku školu, smer za zaštitu od požara, a kako je tad morala da se završi vojska, sa 19 godina se prijavio i odslužio je. Dve godine je čekao da ga prime u vatrogasnu službu i do danas je ostao u njoj, ali se boksa nikada nije odrekao - on je neporaženi WBC šampion Mediterana i vlasnik perfektnog učinka od 27 pobeda bez poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading