RHMZ IZDAO HITNO UPOZORENJE: U ovim delovima Srbije se u naredna dva sata očekuje PLJUSAK!

Autor:

Vesti

20.07.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će se nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom, kao i lokalnom pojavom nepogoda uz pojačan vetar zadržati još danas.

RepublikaFoto: e-stock/D. MILOVANOV
Foto: Ilustracija

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) Srbije najavio je da se u naredna dva sata očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak.

- U naredna dva časa u Pomoravlju, istočnoj i južnoj Srbiji ponegde kratkotrajna kiša ili pljusak - naveo je RHMZ, piše Objektiv.

U Srbiji će se nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom, kao i lokalnom pojavom nepogoda uz pojačan vetar zadržati još danas, kažu u RHMZ.

Meteorolog Goran Mihajlović kaže da se stabilizacija vremena očekuje od sutra, a da će samo na istoku zemlje i u brdsko-planinskim predelima biti mogućnosti za ređu pojavu pljuskova.

Mihajlović navodi da u narednim danima neće biti vrućina.

- Od četvrtka pretežno sunčano, a do kraja sedmice maksimalna temperatura oko 30 C. Porast temperature očekujemo početkom sledeće sedmice - rekao je Mihajlović.

Kako je rekao, za sada nema naznaka da će do kraja meseca biti nestabilnih perioda sa obilnim padavinama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading