Nove trpezarijske stolice donose novo osveženje

Autor:

Vesti

09.07.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Omiljeno mesto gde uvek možete okupiti celu porodicu jeste trpezarija. Pored velikih porodičnih obroka i susreta prilikom užine, trpezarija predstavlja i mesto na kome se možete okupiti i zbog odlične zabave.

RepublikaFoto: Promo foto

Izuzetno bitna stavka prilikom uređenja trpezarije jeste odabir nameštaja, a glavni elementi su svakako trpezarijski sto i stolice. Trebalo bi obratiti pažnju na ploču trpezarijskog stola, kao i njegovu završnu obradu, a što se tiče trpezarijskih stolica najbitnija je njihova udobnost. Izbor savršenih trpezarijskih stolica za vaš dom može biti prilično skup i zahtevan zadatak, posebno kada su na raspolaganju beskrajne mogućnosti i nemate predstavu o faktorima koje treba uzeti u obzir pre kupovine „najbolje“ stolice za vašu trpezariju.

Jedan od saveta je da materijal i okrvir trpezarijskih stolica budu uklopljeni sa ostatkom dekoracije u trpezariji, a prilikom odabira stola, trebalo bi obratiti pažnju na njegove dimenzije, kako bi se dobio funkcionalan prostor.

Kako biste kreirali vašu idealnu trpezariju, u nastavku vam predstavljamo nekoliko stilova trpezarijskih stolica.

RepublikaFoto: Promo foto

Lako uklopive plastične stolice

Stolice sa plastikom imaju mnogo prednosti u odnosu na ostale, jer se osim trpezarije mogu odlično iskoristiti i kao dodatak baštenskom nameštaju. Pored toga što su udobne, lagane, a uz to i lako prenosive, one su takođe i moderne, pa će taj utisak preneti na ceo ambijent.

Trpezarijske stolice PS-802 u kombinaciji drveta i plastike, možete pronaći u crnoj i beloj boji, a uz njih možete uklopiti i trpezarijski sto OSCAR TS 160x90.

Minimalističke stolice

Trpezarijsku stolicu NF-901A, dostupnu u crnoj i beloj boji, odlikuje izvanredan dizajn minimalističkih boja i savršena ergonomija. Uz nju se odlično uklapa trpezarijski sto DOMUS 135x80, u kombinaciji belog i beton dekora, a zajedno će doprineti prozračnosti i vizuelnom efektu prostranosti.

RepublikaFoto: Promo foto

Drvene stolice

Ako se ipak odlučite za drveni trpezarijski sto M21F, idealan izbor uz njega su trpezarijske stolice G504, takođe u dekoru drveta, sa zaobljenom formom i elegantnim okvirom. Pored toga što pružaju izuzetnu udobnost i ostavljaju utisak neprolaznog, mogu se uklopiti kako uz skandinavski, tako i uz retro stil. Dekoracija u ovakvom ambijentu mogu biti zelene biljke, koje će dodatno oplemeniti prostor.

Moderne stolice

Za ljubitelje modernog ambijenta, dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju elegantne trpezarijske stolice KRIS u zelenom štofu, koje čine  spoj udobnosti i savremenog dizajna. Zbog svog dizajna, one se uklapaju u industrijski stil, a njihova dijagonalna konstrukciju nogara doprinosi fokusu prostorne dinamike. Uz ovakav ambijent i sa ovim stolicama, odlično bi se uklopio trpezarijski sto DARLING atraktivnog i savremenog dizajna.

RepublikaFoto: Promo foto

Iako je vaša trpezarija možda već sada lepa i udobna, nove trpezarijske stolice će samo upotpuniti doživljaj i prijatnu atmosferu, a sigurni smo da ćete u širokom asortimanu pronaći baš one koji su po vašem ukusu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading