VUČIĆ O ĐILASOVIM RAČUNIMA: Odakle toliki novac, da li je plaćen porez?

Autor: Republika

Vesti

22.03.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bahati odnos Dragana Đilasa prema medijima nije novost, te rekao da je to smišljeno da bi se izbegla tema o računima u stranim zemljama.

RepublikaFoto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije obilazio je danas radove u Zaječaru, posle čega se obratio predstavnicima medija. Vučić je prokomentarisao i račune Dragana Đilasa, koji u inostranstvu ima veliki broj računa i na njima veliki novac.

Većina predstavnika bivšeg režima su bahati, osioni i oholi ljudi, koji su se borili samo za vlast i novac - kaže Vučić.

 

On dodaje da Đilasova bahatost nije novost, te da je to govorio da bi se izbegla tema o računima na Mauricijusu, u Hong Kongu i Švajcarskoj.

- Mislim da je suštinsko pitanje odakle toliki naš novac, jesu li plaćeni porezi? To su suštinka pitanja. Što se tiče odnosa prema novinarima, na to ste navikli. Nemojte smesti s uma da su oni tukli vašu koleginicu, pesnicom su je udarili u bradu i oborili, a niko iz međunarodne zajednice nije reagovao - kaže Vučić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
lak

22.03.2021 12:43

Djilas ce dozivotno da robija.

Princip

22.03.2021 12:46

Afera Đilasovih računa u inostranstvu je zastrašujuća. Strah me je da pomislim, kako bi ova zemlja završila, da žuta bagra, nije izgubila izbore 2012. godine.

TM

22.03.2021 13:07

Da li toliki novac moze da se zaradi od pranja prozora?

Zeljko

22.03.2021 14:06

Niko pošten nema toliki broj računa u bankama širom sveta, treba privesti Đilasa.