(FOTO) RODITELJI, OPREZ! Pojavio se još jedan MANIJAK! Napao devojčicu na Južnom bulevaru usred bela dana

Autor:

Vesti

21.03.2021

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U blizini Autokomande na Južnom bulevaru u podzemnom prolazu u Beogradu, pojavio se nepoznati muškarac koji prati i napada decu, uglavnom devojčice, upozoravaju roditelji na jednoj internoj grupi.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Kako saznaju mediji, učenica Osnovne škole "Svetozar Marković" napadnuta je u subotu oko 16 sati. Slučaj je prijavljen policiji i manijak je identifikovan.

Prema nezvaničnim saznanjima medija, on još nije uhapšen i za njim se traga.

Zabrinuti roditelji dece koja žive u ovom delu grada, apeluju na ostale roditelje da skrenu pažnju svojim mališanima da se pričuvaju i da tuda ne idu sami.

Podsetimo, pre nekoliko dana, kamera je u zgradi kod O.Š. "Ujedinjene nacije" na Vidikovcu zabeležila strašan trenutak kad je mlađi muškarac ušao u zgradu za devojčicom, a potom joj pokazao svoj polni organ dok je ona stajala u liftu, bez mogućnosti da pobegne.

On je stajao ispred zgrade dok je devojčica ulazila i izvadio svoj polni organ, a potom krenuo za njom. Dok je ona pozivala lift, on se popeo na stepenice, a čim je ušla u lift, vratio se i stao pred nju opkolivši je tako u kabini.

Takođe, kasnije se pojavio još jedan snimak manijaka koji je presretao devojčice po Ceraku. Na ovom snimku se vidi da je pokušao da uđe u zgradu odmah posle jedne devojčice. Srećom, pa se ona vratila do vrata i rukom ih gurnula da se lepo zatvore. Manijak je prišao, već spuštenih pantalona, ali nije mogao da uđe. Ubrzo je i pobegao.

U trenutku pre nego što se devojčica okrenula od vrata, deluje kao da ga je videla, prepala se i otrčala ka stepenicama. Kako se vidi na snimku, on nosi crnu masku, crnu trenerku i jaknu tamnije boje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading