(VIDEO) Dara iz Jasenovca imala samo jednu želju za predsednika Vučića: Evo o čemu se radi

Autor: Republika

Vesti

08.03.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ugostio je glavnu glumicu filma "Dara iz Jasenovca" Biljanu Čekić i njenu porodicu.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug
Susret Aleksandra Vučića i Biljane Čekić

Posle čestitke praznika pripadnicama ženskog pola svih uzrasta, predsednik Vučić je istakao koliki je značaj:

- Mi muškarci smo bez žena ništa. Bez njihove, podrške, pomoći, one su stub našeg društva. Ono što moramo da radimo u budućnosti jeste da damo više prostora za njihovo odlučivanje. Onda ćemo sigurno uvek imati i mir i gledaćemo u budućnost. Rešavaćemo pravičnije neke sukobe - istakao je Vučić.

- Ponosan sam što mogu da ugostim Biljanu Čekić i njenu porodicu. Biljana je, iako nam za takav film nikada neće dati Oskara, ona je zaslužila više od Oskara. I u srpskom narodu i kod građana Srbije kao da je dobila više od Oskara. Tri puta sam je oslovio sa "Dara". Ona je simbol jedne fantastične uloge i uveren sam da će još mnogo takvih biti u njenom životu. Njenu ulogu nikada nećemo zaboraviti. Ona je to uradila sa mnogo emocija. Veliko joj hvala što je sa tako malo godina uradila toliko mnogo za srpski narod  - naveo je Vučić uz opasku koja je Biljani donela osmeh na lice:

- Želim ti radosti. Mi smo sad ove velike priče za nas matore ispričali, a pošto je poželela da upozna Miloša Bikovića, on je sada u Severnoj Makedoniji, pa će to obaviti neki drugi. Svakako je bio radostan kada je čuo tako da će biti nekih novih iznenađenja za tebe - dodao je predsedniK Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Zeljko

08.03.2021 12:22

Film Dara iz Jasenovca je više od Oskara jer se konačno zna istina, i drago mi je što Vučić pretenduje da se snimaju ovako slični filmovi u budućnosti.

Saša

08.03.2021 12:23

Svaka čast!

Milica

08.03.2021 12:40

Draga Biljana, iznela si na svojim mladim leđima izuzetno važan zadatak. Vreme će pokazati svu važnost ovog filma i tvoje uloge. Puno uspeha ti želimo, draga Biljana! Divno dete, na ponos porodici i narodu.

Sana

08.03.2021 12:44

Tako teska uloga za tako mala pleca!Svaka cast Biljana!