IZLAZIMO IZ MINUSA! Temperature u porastu, u sredu promena vremena

Autor: Republika

Vesti

16.02.2021

06:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji ujutro umeren i jak mraz, a tokom dana hladno, iznad većeg dela umereno oblačno, saopšto je Republički hidro-meteorološki zavod Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ
Foto: Ilustracija

Vetar slab, na severu Srbije južni i jugoistočni, u ostalim predelima promenljiv. Najniža temperatura od -16 do -5 stepeni Celzijusa, a najviša od 0 do pet.

I u Beogradu ujutro umeren mraz, a tokom dana umereno oblačno i hladno.Vetar slab, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -7 do -5, a najviša oko četiri stepena.


U sredu ujutru slab i umeren, na jugu Srbije i jak mraz, dok se od četvrtka slab jutarnji mraz očekuje samo na jugu zemlje.

Dnevna temperatura biće u postepenom porastu.

U sredu jače naoblačenje, sredinom dana na severozapadu, a posle podne i uveče i u ostalim krajevima, mestimično sa slabom kišom.
Na planinama, a krajem dana i tokom noći i na jugu padaće slab sneg.

Do kraja perioda umereno do potpuno oblačno i u većini dana suvo, samo u četvrtak i subotu ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading