KLOVN, ČIZME SU MU BILE PREKO KOLENA: Čeda ponovo gostovao kod Marića, ŽESTOKO SE OKOMIO SE NA BOKANA!

Autor:

Vesti

03.02.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider LDP-a Čedomir Jovanović gostuje kod Milomira Marića u Jutarnjem programu na "Happy" televiziji.

RepublikaFoto: TV Happy/printscreen
Čeda Jovanović

Povodom sukoba koji je nastao u emisiji "Ćirilica" koja se emitovala pre dva dana gde je Čeda nakon teških reči Vojislava Šešelja i Dragoslava Bokana napustio studio, on se pojavio u jutarnjem programu na ovoj televiziji kako bi ispričao svoju stranu priče, i objasnio zašto je napustio studio "Ćirilice".

- Nisam izgubio nerve. Mislim da sa svojim problemima sa drugim ljudima, ne trebe da budem opterećenje gledaocima i tebi Mariću - rekao je Čeda, pa dodao:

- Ti si odgovoran za ovu emisiju i mislio si da će da prođe jer nije prvi put. Ali,  Ili ćeš od sebe da napraviš krpu i životinju i iz studija izađeš četvoronoške... Ja neću da me gaze i da završavam u stanici, pa da mi uzimaju izjave i posle toga čestitaju - objasnio je Jovanović.

On je istakao da je pre toga bio na pregledu.

- Doktorka iz Kovid bolnice u Batajnici me je pregledala, jer ne smem da ulazim u crvenu zonu. Levo plućno krilo i dijafragmu mi je uništio virus - naveo je Čedomir, pa se obratio gledaocima.

- Meni je žao što sam dozvolio ovo sebi i da me gledaju gledaoci tako, i ti.

Čedomir je režišera Dragoslava Bokana nazvao pogrdnim imenima.

- Kada vidim Bokana klovna Belog Orla, setim se Višegrada. On je bio debeo, ništa nije mogao da zakopča, a čizme su mu bile preko kolena - rekao je Čeda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
joj

07.04.2021 11:30

tako o saborcu