Šešelj BRUTALNO odgovorio Čanku: Režimski provokatori stalno dobijaju po NJUŠCI

Autor:

Vesti

02.02.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jutarnjem programu na televiziji "Hepi" lider LSV-a Nenad Čanak napao je samoprozvanog vojvodu i prvog čoveka Srpskih radikala Vojislava Šešelja.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Vojislav Šešelj i Nenad Čanak

Sve je prethodilo incident koji se desio u emisiji "Ćirilica" a koja je emitovana sinoć. Gde su pored Šešelja, gosti su bili Čedomir Jovanović i Dragoslav Bokan.

Kako je vreme odmicalo, gosti su vremenom popustili sa živcima a u jednom momentu više nisu uspeli ni da se iskontrolišu, pa je tako krenulo i međusobno šamaranje raznim uvredama, uglavnom upućenim Čedi nakon kojih je on napustio emisiju.

Povodom ovog slučaja, u jutarnjem programu kod Milomira Marića oglasio se Nenad Čanak inače ljuti politički suparnik Vojislava Šešelja koji je izjavio sledeće:

Govorim vrlo ozbilno! Ta gomila smeća, od Šešelja i Bokana pa nadalje, sebe predstavlja kao ne znam kakve intelektualce nacionalne orijentacije. Oni su uvreda i za intelektualce i za naciju... Da ih vidim, sve te delije i junačine bez badigardova... Evo, gospodo, birajte oružje, 'ajde da to rešimo jedno zauvek! - rekao je Čanak.

Marić poznat po svojim potpaljivačkim pošpatalicama, koja ne samo da izazovu reakciju gosta već dovedu do te mere da on bukvalno izgori od besa, podsetio je Čanka da je i ranijih godina bio u TV duelima u kojima ga je Šešelj pobeđivao, Čanak je odgovorio: 

Ti stvarno misliš da je on nekog pobedio? Njegovi prostakluci, njegova nadvikivanja... To je jedan najprizemniji sarajevski ulični fazon koji je on pokupio kao seljače koje je tamo došlo u školu...

Povodom ove situacije kontaktirali smo Vojislava Šešelja i upitali da prokomentariše izkaju Nenada Čanka u jutarnjem programu, gde je vojvoda bio i više nego jasan:

- Čanak igra ulogu prgavog režimskog provokatora, ono što oni ne smeju da kažu, pošalju njega i njemu slične. To je valjda svima jasno. I uvek kada me pozovu u neku emisiju, ponude da tu budu Nenad Čanak ili Čeda Jovanović, i kada oni dobiju po njušci, na kraju se autori emisija pravdaju kako oni nisu imali ništa sa tim - rekao je Šešelj.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading