HOĆETE DA KAŽETE DA SE JA DROGIRAM? Čanak napao Vericu Bradić nakon pitanja o motornim sankama!

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

09.02.2020

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti "Hit Tvita" su Vojislav Šešelj, Nenad Čanak i Nebojša Krstić. Verica Bradić sa svojim gostima i pratiocima na društvenim mrežama i večeras bira najvažniju objavu na Tviteru, Fejsbuku i Jutjubu.

Foto: printscreen/TVPink
Vojislav Šešelj, Nebojša Krstić, Nenad Čanak u emisiji "Hit tvit"

Na početku emisije gosti su se osvrnuli na saobraćajnu nesreću koju je izazvao lider Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović, na šta je Krstić je rekao da Trifunović zna da je nezgodno da se prema njemu ophode kao prema drugima i dodao da on to zloupotrebljava.

Šešelj kaže da političari za takve postupke treba da budu kažnjavani strože nego drugi.

- U civilizovanim zemljama je dovoljno da se samo jednom neko drogirao i on će biti eliminisan iz političkog života. On je bio pod uticajem droge kada je naleteo na autobus i to je utvrđeno na VMA - rekao je Šešelj, komentarišući saobraćajnu nezgodu u kojoj je učestvovao Sergej Trifunović, gde se sumnja da je prethodno konzumirao narkotike.

Čanak je na pitanje da li političari brzo voze, reagovao burno i rekao da se on sa političarima ne druži.

- Ne družim se sa političarima. Motorne sanke sam vozio centrom Novog Sada i onda sam dobio kaznu za prekršaj. Nemam nikakve veze sa prebrzom vožnjom, hoćete da kažete da se ja drogiram, ako vozim brzo, ne razumem šta hoćete da kažete - rekao je Čanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading