(FOTO) NEBO JE DOBILO JOŠ JEDNOG ANĐELA: Ovo je fudbaler iz Plandišta koji je poginuo kada se u njega zakucao BMW!

Autor: Republika

Hronika

02.02.2021

11:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbaler Filip Radulović iz Plandišta, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći 1. februara, u svojoj 19. godini, kada je na njegov "mercedes", na putu Vršac - Plandište, pod nerazjašnjenim okolnostima, iz suprotnog pravca, navodno naleteo BMW.

RepublikaFoto: facebook.com
Foto: Ilustracija

Nesreća se desila na pravcu kod Vršačkih ritova. Još nije saopšteno kako je dvadesetpetogodišnji momak iz Vršca, koji je zadobio teške telesne povrede, izgubio kontrolu nad vozilom BMW i udario u mercedes, kojim je preminuli Filip pokušao da pobegne u desnu stranu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu podneće krivičnu prijavu protiv dvadesetpetogodišnjaka iz Vršca, vozača BMW, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

- Nebo je dobilo još jednog anđela - jedna je od poruka kojim su se prijatelji putem društvenih mreža oprostili od preminulog mladića.

 

U teskoj saobracajnoj nesreci koja se danas dogodila na putu izmedju Plandista i Vrsca zivot je izgubio nas mladi...

Posted by FK Sloga Plandiste on Monday, February 1, 2021

 

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Plandišta i Vršca život je izgubio naš mladi fudbaler Filip. Poslednju utakmicu u našem dresu odigrao je prethodnog dana kao starter protiv ekipe Budućnosti iz Alibunara. Porodici, prijateljima i svima koji su poznavali našeg Fiću izražavamo najiskrenije saučešće. Neka ti je večna slava, Fićo - stoji u objavi FK Sloga Plandište.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading