MARIĆ SE UPLEO U FAJT TEŠKAŠA: Duel Šešelja i Čanka biće kao na DIVLJEM ZAPADU! Kako bez mene da prođe?

Autor: Tamara BUJIŠIĆ

Vesti

02.02.2021

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Čanak izazvao je na dvoboj pištoljima lidera radikala Vojislava Šešelja. Lider Lige Socijaldemokrata Vojvodine u žaru političke borbe nazvao je šefa radikala debelom svinjom i poručio mu da izabere mesto i vreme obračuna.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Milomir Marić o sukobu Čanka i Šešelja

U pozivu na fizički obračun Čanak je naveo da je ovo način da dvojica političara jednom zauvek reše sve sukobe koje imaju. S druge strane, lider radikala poručuje da prihvata bačenu rukavicu, te da će iz fajta izaći kao pobednik.

- Vojislave Šešelju, čekam te gde hoćeš i kad hoćeš s pištoljem, ponesi i ti tvoj, pi*ka ti materina, koji si potezao na studente! Da te vidim, da rešimo to nas dvojica već jednom zanavek - izgovorio je Čanak, gostujući u jutarnjem programu na Hepi televiziji.

Marić: Ne može dvoboj bez mene

Milomir Marić, novinar u čijem je jutarnjem programu Čanak pozvao na dvoboj, kaže da bi veoma rado prisustvovao tom događaju.

- To bez mog prisustva ne bi moglo da prođe. Ni jedan ni drugi nemaju poverenja u svoje reči, pa moraju pištoljima, baš kao na Divljem zapadu. Ja podržavam to, kad ponestane reči, moramo preći na dela, pištolje - izjavio je Marić.

ULIČNI FAZON

Pored poziva na dvoboj, Čanak je, pored Šešelja, opleo i po Dragoslavu Bokanu, srpskom režiseru.

- Govorim vrlo ozbiljno! Ta gomila smeća, od Šešelja i Bokana pa nadalje, koja sebe predstavlja kao ne znam kakve intelektualce nacionalne orijentacije. Oni su uvreda i za intelektualce i za naciju... Koje, bre, nacije su oni intelektualci? Da ih vidim, sve te delije i junačine bez badi-gardova... Evo, gospodo, birajte oružje, hajde da to rešimo jednom zauvek, hajde da rešimo - poručio je Čanak.

Na novinarsku konstataciju da ga je Šešelj više puta pobeđivan u brojnim TV duelima Čanak je još žustrije odgovorio:

- Pa je li ti stvarno misliš da je on bilo koga pobedio? Njegovi prostakluci, njegovo nadvikivanje... To kao on radi, to je jedan najprizemniji sarajevski ulični fazon koji je on pokupio, kao seljače koje je tamo došlo na školu. Videla žaba kako se konj potkiva, pa i ona digla noge. On je najobičnije bedno smeće, kukavičko.

PRGAVI PROVOKATOR

Lider radikala u izjavi za Srpski telegraf poručuje da je poziv Čanka na dvoboj shvatio kao klasičnu provokaciju:

- Kada god sam ga video negde, čuva ga bataljon policije. Tako da je njegov poziv na dvoboj glupost jer zna da je zaštićen. Ipak, ako ga negde vidite bez zaštite bataljona policije, ja ću doći, samo mi javite čim ga vidite! Da nema toliku policijsku i državnu zaštitu, pitanje je šta bi s njim bilo jer se mnogima zamerio. Još devedesetih godina radio je za Udbu, koja ga je plaćala 300 maraka u to vreme. Osnovni zadatak mu je bio da ogadi narodu vojvođansko autonomaštvo. Sada radi za režim, kao i Čedomir Jovanović i Zoran Ostojić.

Govoreći o Čankovoj ulozi na političkoj sceni Srbije, Šešelj kaže da lider LSV igra ulogu prgavog režimskog provokatora:

- Ono što oni ne smeju da kažu pošalju njega i njemu slične. To je valjda svima jasno. I uvek kada me pozovu u neku emisiju ponude da tu budu Nenad Čanak ili Čeda Jovanović i, kada oni dobiju po njušci, na kraju se autori emisija pravdaju da oni nisu imali ništa sa tim.

Foto: Naslovna strana Srpskog telegrafa
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 2.2 2021.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading