VREMENSKA PROGNOZA ZA NAREDNI PERIOD: Kiša i sneg, a vetar ne odustaje! UŽAS

Autor:

Vesti

24.01.2021

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte kakvo će vreme biti narednih dana!

Foto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 30. januara, u nedelju je promenljivo oblačno, ponegde sa kišom i veoma toplo vreme sa dnevnim temperaturama znatno iznad proseka uz intenzivno topljenje snega u svim predelima ispod 1500 m nadmorske visine.

U košavskom području i na planinama, u nedelju posle podne, duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, povremeno sa olujnim udarima.

U toku noći između nedelјe  i ponedelјka zahlađenje sa severozapada usloviće prelazak kiše u susnežicu i sneg na severu i zapadu Srbije, saopštio je RHMZ.

Od ponedelјka do petka biće osetno hladnije, povremeno sa vlažnim snegom, uz formiranje snežnog pokrivača u nižim i povećanje visine snega u višim predelima.

Foto: printskrin/rhmz

Vetar će biti u skretanju na severozapadni i zapadni, a sa prolaskom fronta kratkotrajno će imati i jake i olujne udare. Do kraja perioda oblačno, mestimično sa snegom i hladno, u nižim predelima uz formiranje manjeg snežnog pokrivača (od 2 do 10 cm), a na planinama uz povećanje za novih 15 do 20 cm.

Foto: printskrin/rhmz
Vremenska prognoza za Beograd za narednih nekoliko dana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading