Goran Vesić otkriva šta se dešava na sednici Kriznog štaba: Grad Beograd se zalaže za popuštanje mera

Autor:

Vesti

21.12.2020

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rekao je danas da će se na današnjoj sednici Kriznog štaba za suzbijanje posledica kovida, koja se održava u ovim trenucima, zalagati za relaksiranje mera.

RepublikaFoto: Republika
Goran Vesić

On je na društvenoj mreži Fejsbuk napisao da se zalaže za produžetak radnog vremena maloprodajnih i ugostiteljkih objekata kako bi se održao rad ovih privrednih grana i sačuvala radna mesta.

- Počinje sednica Kriznog štaba u Palati Srbija. Grad Beograd i Privredna komora Srbije predlažu da mere budu relaksirane i da bude produženo radno vreme kako maloprodajnih objekata tako i ugostitelja. Moramo da održimo rad ovih privrednih grana tokom epidemije i da sačuvamo radna mesta za žene i muškarce koji rade u ovim granama privrede.  Ova bitka je jednako važna kao i bitka za javno zdravlje - napisao je Goran Vesić.

 

 

 

Podsetimo, na današnjoj sednici Kriznog štaba moguće je relaksiranje mera jer je pred početak sastanka Predrag Kon saopštio da se opasnost od koronavirusa smanjuje, što može da ukazuje na to i da medicinski deo štaba podržava popuštanje sa ograničenjima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading